Vragen of een afspraak plannen? Stuur ons een bericht via WhatsApp, wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 18:00 x

Selecteer hier uw machine en zie meteen wat er mogelijk is!

Case Ih Construction modellen die wij chiptunen

Bekijk alle merken

 

Uw Case Ih Construction heeft geen geheimen voor de tuning specialisten van Transtune!

Transtune levert altijd chiptuning op maat, met zelf ontwikkelde software. Ook de motor van uw Case Ih Construction kunnen wij dus tunen! Met Transtune krijgt u betrouwbare kwaliteit. Daarom kiezen we ook niet voor standaardsoftware: tuning van een agri machine vergt specifieke merkenkennis. Bij Transtune weten we precies welke motor er onder de motorkap van uw Case Ih Construction ligt, en welke programmatuur daar het beste bij past. Na het tunen van de Case Ih Construction motor kunt zult u merken dat deze meer souplesse biedt, meer trekkracht en meer vermogen. Een vermogenswinst tussen 20 en 40 procent is mogelijk. Maar wat we belangrijker vinden is dat uw Case Ih Construction na het tunen gewoon veel lekkerder rijdt! En u weet zeker dat het veilig is gebeurd. We respecteren de begrenzingen van de Case Ih Construction motor én u krijgt na het tunen van uw Case Ih Construction een levenslange softwaregarantie. Meer weten? Bel of mail ons. Of maak direct online een afspraak voor chiptuning van uw Case Ih Construction.

 

Bij Transtune geloven we in Case Ih Construction chiptuning op maat. We werken dus niet met een standaard softwarepakket. In plaats daarvan schrijven we specifieke tuningsoftware speciaal voor uw Case Ih Construction om veilig meer pk’s en koppel uit de motor te halen. Het resultaat: een betrouwbare machine met extra souplesse, en vooral een machine die heel lekker rijdt! Benieuwd naar het vermogenswinst voor uw Case Ih Construction? Vul hierboven uw model en type machine in en ontdek direct de chiptuning mogelijkheden voor uw Case Ih Construction.

 

Case Ih Construction chiptuning

Chiptuning is het proces waarbij de software die het motormanagementsysteem van een machine aanstuurt wordt gewijzigd. Dit kan worden gedaan om de prestaties van de machine te verbeteren of om hem zuiniger te maken.

Het motormanagementsysteem regelt zaken zoals brandstofinjectie, ontstekingstijdstip en uitlaatgasrecirculatie. Door de software aan te passen, kunnen deze systemen efficiënter worden gemaakt. Dit resulteert in meer vermogen voor uw Case Ih Construction.

Afhankelijk van het model en type Case Ih Construction kunnen we door chiptuning het vermogen en koppel van uw Case Ih Construction met gemak 20% verhogen. Een stage 2 chiptuning resulteert in een nog grotere vermogenswinst.

Is chiptuning schadelijk voor de motor van een Case Ih Construction?

Bij Transtune is chiptuning gegarandeerd niet schadelijk voor de motor. We blijven namelijk altijd binnen de maximale belasting van een motor. Daarom is het mogelijk om met chiptuning meer vermogen uit je Case Ih Construction te halen zonder schade te veroorzaken.

Voordat we aan de slag gaan met tunen, voeren we overigens altijd een nulmeting uit. Dat betekent dat we uw Case Ih Construction eerst controleren op foutcodes. Daarna voeren we een eerste meting uit op de testbank om te controleren hoe de motor van de Case Ih Construction presteert en of deze zijn fabriekswaardes behaalt. Is dat niet het geval, bijvoorbeeld door een versleten turbo, dan zullen wij dat vooraf ontdekken.

Wilt u ook uw Case Ih Construction chiptunen? Neem contact op met de tuning specialisten van Transtune in Maarheeze.