Vragen of een afspraak plannen? Stuur ons een bericht via WhatsApp, wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 18:00 x

Selecteer hier uw machine en zie meteen wat er mogelijk is!

 

Uw Challenger heeft geen geheimen voor de tuning specialisten van Transtune!

Transtune levert altijd chiptuning op maat, met zelf ontwikkelde software. Ook de motor van uw Challenger kunnen wij dus tunen! Met Transtune krijgt u betrouwbare kwaliteit. Daarom kiezen we ook niet voor standaardsoftware: tuning van een agri machine vergt specifieke merkenkennis. Bij Transtune weten we precies welke motor er onder de motorkap van uw Challenger ligt, en welke programmatuur daar het beste bij past. Na het tunen van de Challenger motor kunt zult u merken dat deze meer souplesse biedt, meer trekkracht en meer vermogen. Een vermogenswinst tussen 20 en 40 procent is mogelijk. Maar wat we belangrijker vinden is dat uw Challenger na het tunen gewoon veel lekkerder rijdt! En u weet zeker dat het veilig is gebeurd. We respecteren de begrenzingen van de Challenger motor én u krijgt na het tunen van uw Challenger een levenslange softwaregarantie. Meer weten? Bel of mail ons. Of maak direct online een afspraak voor chiptuning van uw Challenger.

 

Bij Transtune geloven we in Challenger chiptuning op maat. We werken dus niet met een standaard softwarepakket. In plaats daarvan schrijven we specifieke tuningsoftware speciaal voor uw Challenger om veilig meer pk’s en koppel uit de motor te halen. Het resultaat: een betrouwbare machine met extra souplesse, en vooral een machine die heel lekker rijdt! Benieuwd naar het vermogenswinst voor uw Challenger? Vul hierboven uw model en type machine in en ontdek direct de chiptuning mogelijkheden voor uw Challenger.

 

Challenger chiptuning

Chiptuning is het proces waarbij de software die het motormanagementsysteem van een machine aanstuurt wordt gewijzigd. Dit kan worden gedaan om de prestaties van de machine te verbeteren of om hem zuiniger te maken.

Het motormanagementsysteem regelt zaken zoals brandstofinjectie, ontstekingstijdstip en uitlaatgasrecirculatie. Door de software aan te passen, kunnen deze systemen efficiënter worden gemaakt. Dit resulteert in meer vermogen voor uw Challenger.

Afhankelijk van het model en type Challenger kunnen we door chiptuning het vermogen en koppel van uw Challenger met gemak 20% verhogen. Een stage 2 chiptuning resulteert in een nog grotere vermogenswinst.

Is chiptuning schadelijk voor de motor van een Challenger?

Bij Transtune is chiptuning gegarandeerd niet schadelijk voor de motor. We blijven namelijk altijd binnen de maximale belasting van een motor. Daarom is het mogelijk om met chiptuning meer vermogen uit je Challenger te halen zonder schade te veroorzaken.

Voordat we aan de slag gaan met tunen, voeren we overigens altijd een nulmeting uit. Dat betekent dat we uw Challenger eerst controleren op foutcodes. Daarna voeren we een eerste meting uit op de testbank om te controleren hoe de motor van de Challenger presteert en of deze zijn fabriekswaardes behaalt. Is dat niet het geval, bijvoorbeeld door een versleten turbo, dan zullen wij dat vooraf ontdekken.

Wilt u ook uw Challenger chiptunen? Neem contact op met de tuning specialisten van Transtune in Maarheeze.