Vragen of een afspraak plannen? Stuur ons een bericht via WhatsApp, wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 18:00 x

Selecteer hier uw auto en zie meteen wat er mogelijk is!

 

Bij Transtune bieden we chiptuning op maat voor uw Audi aan. In plaats van werken met een standaard softwarepakket, schrijven we specifieke tuningsoftware die is afgestemd op uw specifieke Audi. Hierdoor halen we op een veilige manier extra vermogen en koppel uit de motor. Het resultaat is een betrouwbare auto met extra souplesse en een verbeterde rijervaring. Bent u benieuwd naar de winst in vermogen voor uw Audi? Kies hierboven uw Audi-model en -type in om direct de mogelijkheden voor chiptuning voor uw auto te ontdekken.

Uw Audi heeft geen geheimen voor de tuning specialisten van Transtune!

Bij Transtune leveren wij altijd chiptuning op maat. Dit doen we met zelf ontwikkelde en geschreven software, hierdoor kunnen wij dus ook de motor van uw Audi chiptunen. Bij Transtune krijgt u betrouwbare kwaliteit. Wij kiezen er niet voor om te werken met standaardsoftware, het tunen van een benzine- of dieselauto vergt specifieke merkenkennis. Bij Transtune weten wij precies welke diesel of benzinemotor er onder de motorkap van uw Audi ligt, hierdoor kunnen wij de beste programmatuur kiezen om uw Audi te chiptunen. Nadat uw Audi is gechiptuned zult u merken dat uw auto meer souplesse biedt, meer trekkracht en meer vermogen heeft. Een vermogenswinst tussen 20 en 40 procent is mogelijk, maar wat nog belangrijker is, is dat uw Audi na het tunen veel lekkerder rijdt. En bij Transtune weet u zeker dat het chiptunen veilig gebeurd. Wij respecteren namelijk de begrenzingen van de Audi motor én krijgt u een levenslange softwaregarantie nadat wij uw Audi hebben gechiptuned. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel of mail ons. Of maak direct online een afspraak voor chiptuning van uw Audi.

Audi chiptuning

Met chiptunen wijzigen wij de software die het motormanagementsysteem van een auto aanstuurt. Dit zodat de prestaties van de auto worden verbeterd of dat de auto zuiniger wordt.

Het motormanagementsysteem regelt zaken zoals brandstofinjectie, ontstekingstijdstip en uitlaatgasrecirculatie. Deze systemen gaan efficiënter werken wanneer wij de software aanpassen wat resulteert in meer vermogen voor uw Audi. Afhankelijk van het model en type Audi verhogen we het vermogen en koppel van uw Audi door chiptuning met 20%. Een stage 2 chiptuning resulteert zelfs in een nog grotere vermogenswinst.

Is chiptuning schadelijk voor de motor van een Audi?

Chiptuning bij Transtune is gegarandeerd niet schadelijk voor de motor. We blijven namelijk altijd binnen de maximale belasting van de motor van uw Audi. Daardoor is het mogelijk om met chiptuning meer vermogen uit uw Audi te halen zonder schade te veroorzaken.

Voordat we aan de slag gaan met tunen, voeren we overigens altijd een nulmeting uit. Dat betekent dat we uw Audi eerst controleren op foutcodes. Daarna voeren we een eerste meting uit op de testbank om te controleren hoe de motor van de Audi presteert en of deze zijn fabriekswaardes behaalt. Is dat niet het geval, bijvoorbeeld door een versleten turbo, dan zullen wij dat vooraf ontdekken.

Wilt u ook uw Audi chiptunen? Neem contact op met de tuning specialisten van Transtune in Maarheeze.

Uw Audi laten tunen

Audi is een van de bekendere automerken en daar zijn genoeg redenen voor. Audi staat bekend om de luxe personenwagens die zij op de markt brengen. Denk bijvoorbeeld aan de Audi A4 en A3 of de Audi Q5 die allemaal populair zijn. Maar het maakt niet uit welke Audi u rijdt, wij bij Transtune kunnen elke Audi chiptunen wat meerdere voordelen met zich mee brengt. Transtune is dé specialist in het tunen van auto’s en dus ook het chiptunen van Audi auto’s. Wij werken niet met standaardsoftware maar schrijven specifieke tuningsoftware voor uw Audi. Omdat wij specifieke tuningsoftware schrijven bent u verzekerd dat het tunen van uw Audi veilig gebeurd en het de voordelen met zich mee brengt.

De voordelen van Audi chiptuning

Audi brengt al jarenlang luxe personenwagens op de markt en heeft daarmee een imponerend reputatie opgebouwd. De auto’s van Audi staan bekend als betrouwbaar met de Audi A3 en Q3 zelfs als zeer betrouwbaar. Maar door uw Audi te laten chiptunen kan de betrouwbaarheid nog verhoogd worden. Door chiptuning kunnen wij ervoor zorgen dat het motormanagementsysteem efficiënter gaat lopen, dit verhoogt niet alleen de betrouwbaarheid maar het brengt ook andere voordelen met zich mee. Zo zal uw Audi na chiptunen meer souplesse bieden en zal deze ook nog fijner rijden. Chiptuning zal er daarnaast ook voor zorgen dat u meer vermogen en meer trekkracht krijgt. Zo kan het vermogen van uw Audi motor met wel 20 tot 40 procent verbeterd worden door chiptunen. En als u dezelfde rijstijl aanhoudt als voor het tunen van uw Audi, kan de motor zelfs enkele procenten zuiniger rijden. Als u ervoor kiest om uw Audi te laten tunen bij Transtune, bent u verzekerd dat dit veilig gebeurd. Wij respecteren namelijk de begrenzingen van uw Audi. Daarnaast krijgt u na het tunen van uw Audi een levenslange softwaregarantie.

Ons aanbod in Audi chiptuning

Audi stage 1+

Bij Transtune gaan we voor het maximale wat uw Audi model kan leveren. Bij stage 1+ tuning, passen we de software van de motorcomputer aan. Hierbij respecteren we natuurlijk de begrenzing van uw specifiek Audi.

Een Audi chiptuning stage 1+ levert al snel 20-40% meer pk en koppel op. Stage 1+ chiptuning is aan te raden wanneer u nét wat extra’s wil.

Audi stage 2

Op software gebied kunnen we maximale winst voor uw Audi behalen. Met stage 2 Audi tuning worden hardware gerelateerde aanpassingen aan de auto gedaan. De chiptuning specialisten van Transtune optimaliseren de ontsteking en brandstofinjectie, dit zorgt ervoor dat de motor meer vermogen levert. Daarnaast kan er gekozen worden voor extra hardware aanpassingen zoals een downpipe. Door het realiseren van een downpipe komt er meer lucht in de motor, wat vervolgens resulteert in extra pk’s en koppel.

Wilt u graag advies of heeft u nog vragen wat het chiptunen van uw Audi precies oplevert? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag en geven het advies en informatie die u nodig heeft voor het tunen van uw Audi.

Audi stage 3

Bij Transtune is stage 3 Audi chiptuning mogelijk. Voor dat extra vermogen vernieuwen of vervangen wij onderdelen van uw Audi waardoor de luchtstroom naar de motor verder wordt geoptimaliseerd. Deze gevorderde Audi chiptuning stage resulteert in nog meer pk’s en koppel.

Voorbeelden van hardware aanpassingen tijdens stage 3 tuning zijn vervangen van uw intercooler, turbo, uitlaatsysteem, luchtfilter en injectoren. Neem contact op met de Audi tuning specialisten voor mogelijkheden voor uw Audi en deskundig advies.

Audi stage 4

Bij Transtune is zelfs stage 4 chiptuning mogelijk voor uw Audi. Voor nog meer vermogen vernieuwen of vervangen wij onderdelen van uw Audi waardoor de luchtstroom naar de motor verder wordt geoptimaliseerd. Deze gevorderde Audi chiptuning stage resulteert in nog meer pk’s en koppel.

Audi ecotuning

Waar bij reguliere chiptuning de nadruk ligt op performance biedt Transtune ook de mogelijkheid tot Audi Ecotuning aan. Audi Ecotuning is het proces van fijn afstelling van de motor van uw voertuig. Hierdoor zal er een betere en volledigere verbranding plaatsvinden in de motor. Uw auto zal door Audi Ecotuning efficiënter gebruik maken van de brandstof, wat leidt tot een lager verbruik!