Vragen of een afspraak plannen? Stuur ons een bericht via WhatsApp, wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 18:00 x

Selecteer hier uw auto en zie meteen wat er mogelijk is!

 

Bij Transtune geloven we in Bentley chiptuning op maat. We werken dus niet met een standaard softwarepakket. In plaats daarvan schrijven we specifieke tuningsoftware speciaal voor uw Bentley om veilig meer pk’s en koppel uit de motor te halen. Het resultaat: een betrouwbare auto met extra souplesse, en vooral een auto die heel lekker rijdt! Benieuwd naar het vermogenswinst voor uw Bentley? Vul hierboven uw model en type auto in en ontdek direct de chiptuning mogelijkheden voor uw Bentley.

 

Uw Bentley heeft geen geheimen voor de tuning specialisten van Transtune!

Transtune levert altijd chiptuning op maat, met zelf ontwikkelde software. Ook de motor van uw Bentley kunnen wij dus tunen! Met Transtune krijgt u betrouwbare kwaliteit. Daarom kiezen we ook niet voor standaardsoftware: tuning van een benzine auto of diesel vergt specifieke merkenkennis. Bij Transtune weten we precies welke diesel of benzinemotor er onder de motorkap van uw Bentley ligt, en welke programmatuur daar het beste bij past. Na het tunen van de Bentley motor kunt zult u merken dat deze meer souplesse biedt, meer trekkracht en meer vermogen. Een vermogenswinst tussen 20 en 40 procent is mogelijk. Maar wat we belangrijker vinden is dat uw Bentley na het tunen gewoon veel lekkerder rijdt! En u weet zeker dat het veilig is gebeurd. We respecteren de begrenzingen van de Bentley motor én u krijgt na het tunen van uw Bentley een levenslange softwaregarantie. Meer weten? Bel of mail ons. Of maak direct online een afspraak voor chiptuning van uw Bentley.

 

Bentley chiptuning

Chiptuning is het proces waarbij de software die het motormanagementsysteem van een auto aanstuurt wordt gewijzigd. Dit kan worden gedaan om de prestaties van de auto te verbeteren of om hem zuiniger te maken.

Het motormanagementsysteem regelt zaken zoals brandstofinjectie, ontstekingstijdstip en uitlaatgasrecirculatie. Door de software aan te passen, kunnen deze systemen efficiënter worden gemaakt. Dit resulteert in meer vermogen voor uw Bentley.

Afhankelijk van het model en type Bentley kunnen we door chiptuning het vermogen en koppel van uw Bentley met gemak 20% verhogen. Een stage 2 chiptuning resulteert in een nog grotere vermogenswinst.

Is chiptuning schadelijk voor de motor van een Bentley?

Bij Transtune is chiptuning gegarandeerd niet schadelijk voor de motor. We blijven namelijk altijd binnen de maximale belasting van een automotor. Daarom is het mogelijk om met chiptuning meer vermogen uit je Bentley te halen zonder schade te veroorzaken.

Voordat we aan de slag gaan met tunen, voeren we overigens altijd een nulmeting uit. Dat betekent dat we uw Bentley eerst controleren op foutcodes. Daarna voeren we een eerste meting uit op de testbank om te controleren hoe de motor van de Bentley presteert en of deze zijn fabriekswaardes behaalt. Is dat niet het geval, bijvoorbeeld door een versleten turbo, dan zullen wij dat vooraf ontdekken.

Wilt u ook uw Bentley chiptunen? Neem contact op met de tuning specialisten van Transtune in Maarheeze.

 

Uw Bentley laten tunen

Bentley staat bekend om het merk dat grote, luxe en snelle auto’s op de markt brengt. Denk bijvoorbeeld aan de Bentley Continental of de Bentley Bentayga. Stuk voor stuk auto’s met veel souplesse en een hoge mate van betrouwbaarheid, maar het kan altijd beter. Dus als u uw Bentley wilt laten chiptunen kunt u terecht bij Transtune. Het maakt niet uit welk model u wilt laten chiptunen, Transtune is de specialist van chiptuning en zo dus ook van Bentley chiptuning. Daarnaast werken wij niet met standaardsoftware, maar schrijven we specifieke tuningsoftware speciaal voor uw Bentley. Hierdoor kunt u met een gerust hart uw Bentley laten chiptunen door ons.

De voordelen van Bentley chiptuning

De auto’s van Bentley staan niet alleen bekend om hun snelheid en luxe, maar ook om hun betrouwbaarheid. Maar door uw Bentley te laten chiptunen, kunnen wij uw Bentley nog betrouwbaarder maken. Chiptunen zorgt ervoor dat het motormanagementsysteem van uw Bentley efficiënter gaat lopen wat meerdere voordelen oplevert naast het vergroten van de betrouwbaarheid. Zo zal uw Bentley meer souplesse bieden en zal uw auto fijner rijden. Maar ook zorgt chiptuning ervoor dat uw Bentley meer vermogen en meer trekkracht krijgt. Het vermogen van uw Bentley motor kan met 20 tot 40 procent verbeterd worden dankzij chiptuning. En houdt u dezelfde rijstijl aan als voor het chiptunen van uw Bentley? Dan kan de motor ook enkele procenten zuiniger worden. En bij Transtune kunt u zeker zijn dat het tunen van uw Bentley veilig gebeurd, wij respecteren namelijk de begrenzingen en weten wat uw Bentley aankan. Daarnaast krijgt u een levenslange softwaregarantie nadat uw Bentley is gechiptuned.

Ons aanbod in Bentley chiptuning

Bentley stage 1+

Bij Transtune gaan we voor het maximale wat uw Bentley model kan leveren. Bij stage 1+ tuning, passen we de software van de motorcomputer aan. Hierbij respecteren we natuurlijk de begrenzing van uw specifiek Bentley. Een Bentley chiptuning stage 1+ levert al snel 20-40% meer pk en koppel op. Stage 1+ chiptuning is aan te raden wanneer u nét wat extra’s wil.

Bentley stage 2

Op software gebied kunnen we maximale winst voor uw Bentley behalen. Met stage 2 Bentley tuning worden hardware gerelateerde aanpassingen aan de auto gedaan. De chiptuning specialisten van Transtune optimaliseren de ontsteking en brandstofinjectie, dit zorgt ervoor dat de motor meer vermogen levert. Daarnaast kan er gekozen worden voor extra hardware aanpassingen zoals een downpipe. Door het realiseren van een downpipe komt er meer lucht in de motor, wat vervolgens resulteert in extra pk’s en koppel.

Heeft u nog vragen of wat het tunen van uw Bentley u kan opleveren of wilt u graag advies? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag en geven het advies dat u nodig heeft voor het chiptunen van uw Bentley.