Vragen of een afspraak plannen? Stuur ons een bericht via WhatsApp, wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 18:00 x

Selecteer hier uw auto en zie meteen wat er mogelijk is!

 

Bij Transtune geloven we in Ferrari chiptuning op maat. We werken dus niet met een standaard softwarepakket. In plaats daarvan schrijven we specifieke tuningsoftware speciaal voor uw Ferrari om veilig meer pk’s en koppel uit de motor te halen. Het resultaat: een betrouwbare auto met extra souplesse, en vooral een auto die heel lekker rijdt! Benieuwd naar het vermogenswinst voor uw Ferrari? Vul hierboven uw model en type auto in en ontdek direct de chiptuning mogelijkheden voor uw Ferrari.

 

Uw Ferrari heeft geen geheimen voor de tuning specialisten van Transtune!

Transtune levert altijd chiptuning op maat, met zelf ontwikkelde software. Ook de motor van uw Ferrari kunnen wij dus tunen! Met Transtune krijgt u betrouwbare kwaliteit. Daarom kiezen we ook niet voor standaardsoftware: tuning van een benzine auto of diesel vergt specifieke merkenkennis. Bij Transtune weten we precies welke diesel of benzinemotor er onder de motorkap van uw Ferrari ligt, en welke programmatuur daar het beste bij past. Na het tunen van de Ferrari motor kunt zult u merken dat deze meer souplesse biedt, meer trekkracht en meer vermogen. Een vermogenswinst tussen 20 en 40 procent is mogelijk. Maar wat we belangrijker vinden is dat uw Ferrari na het tunen gewoon veel lekkerder rijdt! En u weet zeker dat het veilig is gebeurd. We respecteren de begrenzingen van de Ferrari motor én u krijgt na het tunen van uw Ferrari een levenslange softwaregarantie. Meer weten? Bel of mail ons. Of maak direct online een afspraak voor chiptuning van uw Ferrari.

 

Ferrari chiptuning

Chiptuning is het proces waarbij de software die het motormanagementsysteem van een auto aanstuurt wordt gewijzigd. Dit kan worden gedaan om de prestaties van de auto te verbeteren of om hem zuiniger te maken.

Het motormanagementsysteem regelt zaken zoals brandstofinjectie, ontstekingstijdstip en uitlaatgasrecirculatie. Door de software aan te passen, kunnen deze systemen efficiënter worden gemaakt. Dit resulteert in meer vermogen voor uw Ferrari.

Afhankelijk van het model en type Ferrari kunnen we door chiptuning het vermogen en koppel van uw Ferrari met gemak 20% verhogen. Een stage 2 chiptuning resulteert in een nog grotere vermogenswinst.

Is chiptuning schadelijk voor de motor van een Ferrari?

Bij Transtune is chiptuning gegarandeerd niet schadelijk voor de motor. We blijven namelijk altijd binnen de maximale belasting van een automotor. Daarom is het mogelijk om met chiptuning meer vermogen uit je Ferrari te halen zonder schade te veroorzaken.

Voordat we aan de slag gaan met tunen, voeren we overigens altijd een nulmeting uit. Dat betekent dat we uw Ferrari eerst controleren op foutcodes. Daarna voeren we een eerste meting uit op de testbank om te controleren hoe de motor van de Ferrari presteert en of deze zijn fabriekswaardes behaalt. Is dat niet het geval, bijvoorbeeld door een versleten turbo, dan zullen wij dat vooraf ontdekken.

Wilt u ook uw Ferrari chiptunen? Neem contact op met de tuning specialisten van Transtune in Maarheeze.

 

Uw Ferrari laten tunen

Wanneer u denkt aan een auto van het merk Ferrari, denkt u misschien niet meteen aan een model maar wel aan een kleur. Ferrari rood wordt dan ook vaak als speciale of specifieke kleur benoemt. Ferrari heeft meerdere modellen op de markt gebracht waaronder de LaFerrari en Portofino die worden gezien als de Crème de la Crème van supercars. Maar het maakt niet uit welk model van Ferrari u rijdt, u kunt altijd kiezen voor Ferrari chiptuning door Transtune. Wij snappen als geen ander dat u voorzichtig bent op uw Ferrari, maar gelukkig gebeurt Ferrari chiptuning bij Transtune altijd veilig en brengt het daarnaast de voordelen met zich mee waar u naar op zoek bent. Transtune is dé specialist in het tunen van auto’s en dus kunt u ook terecht voor Ferrari chiptuning. Bij Transtune werken wij niet met standaardsoftware maar schrijven wij specifieke tuningsoftware voor uw Ferrari model. Omdat wij op deze manier werken kunt u met een gerust hart uw Ferrari door Transtune laten chiptunen.

De voordelen van Ferrari chiptuning

Ferrari is opgericht in 1929 als raceteam. Het duurde tot 1947 tot dat het bedrijf over zou gaan op de productie van legale straatauto’s. Maar tegenwoordig zijn de Ferrari auto’s de droomauto’s van vele mensen. Ferrari staat bekend om de stijlvolle sportwagens met elegante vormen. Ferrari’s worden gemaakt en verkocht met emotie en ze willen dan ook dat de auto wordt gereden met emotie. Hierdoor is de betrouwbaarheid wel minder, maar dit kan je verbeteren door te kiezen voor Ferrari chiptuning. Door chiptuning kunnen wij er namelijk voor zorgen dat het motormanagementsysteem van uw Ferrari efficiënter gaat lopen. Dit verhoogt niet alleen de betrouwbaarheid maar brengt ook andere voordelen met zich mee. Zo zal uw Ferrari nog meer souplesse bieden en zal deze zelfs nog fijner rijden. Daarnaast kan chiptuning ervoor zorgen dat uw Ferrari motor meer vermogen en meer trekkracht krijgt. houdt u daarnaast ook nog dezelfde rijstijl aan, dan kan uw Ferrari zelfs enkele procenten zuiniger rijden. Wanneer u ervoor kiest om uw Ferrari te laten chiptunen bij Transtune, dan kiest u voor het veilig laten tunen van uw auto. Wij respecteren namelijk altijd de begrenzingen van uw specifieke Ferrari. U krijgt na het tunen van uw Ferrari daarnaast een levenslange softwaregarantie.

Ons aanbod in Ferrari chiptuning

Ferrari stage 1+

Bij Transtune gaan we voor het maximale wat uw Ferrari model kan leveren. Bij stage 1+ tuning, passen we de software van de motorcomputer aan. Hierbij respecteren we natuurlijk de begrenzing van uw specifieke Ferrari.

Een Ferrari chiptuning stage 1+ levert al snel 20-40% meer pk en koppel op. Stage 1+ chiptuning is aan te raden wanneer u nét wat extra’s wil.

Ferrari stage 2

Op software gebied kunnen we maximale winst voor uw Ferrari behalen. Met stage 2 Ferrari tuning worden hardware gerelateerde aanpassingen aan de auto gedaan. De chiptuning specialisten van Transtune optimaliseren de ontsteking en brandstofinjectie, dit zorgt ervoor dat de motor meer vermogen levert. Daarnaast kan er gekozen worden voor extra hardware aanpassingen zoals een downpipe. Door het realiseren van een downpipe komt er meer lucht in de motor, wat vervolgens resulteert in extra pk’s en koppel.

Wilt u graag advies of heeft u nog vragen wat het chiptunen van uw Ferrari precies oplevert? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag en geven het advies en informatie die u nodig heeft voor het tunen van uw Ferrari.

Ferrari stage 3

Bij Transtune is stage 3 Ferrari chiptuning mogelijk. Voor dat extra vermogen vernieuwen of vervangen wij onderdelen van uw Ferrari waardoor de luchtstroom naar de motor verder wordt geoptimaliseerd. Deze gevorderde Ferrari chiptuning stage resulteert in nog meer pk’s en koppel.

Voorbeelden van hardware aanpassingen tijdens stage 3 tuning zijn vervangen van uw intercooler, turbo, uitlaatsysteem, luchtfilter en injectoren. Neem contact op met de Ferrari tuning specialisten voor mogelijkheden voor uw Ferrari en deskundig advies.