Vragen of een afspraak plannen? Stuur ons een bericht via WhatsApp, wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 18:00 x

Selecteer hier uw auto en zie meteen wat er mogelijk is!

 

Bij Transtune geloven we in het chiptunen van uw Ford op maat. We gebruiken dan ook geen standaard softwarepakket, maar schrijven in plaats daarvan specifieke tuningsoftware speciaal voor uw Ford. Dit zorgt ervoor dat we op een veilige manier extra vermogen en pk’s uit de motor van uw Ford halen. Het resultaat is een betrouwbare auto met extra souplesse en een auto die lekker rijdt. Bent u benieuwd naar de winst in vermogen voor uw Ford door chiptuning op maat? Vul dan hierboven het model en type van uw auto in en ontdek direct de chiptuning mogelijkheden voor uw Ford.

Uw Ford heeft geen geheimen voor de tuning specialisten van Transtune!

Transtune biedt altijd chiptuning op maat, dit doen we met zelfontwikkelde software. Dus ook uw Ford kunnen wij chiptunen met betrouwbare kwaliteit. Omdat wij niet kiezen voor standaard software en vanwege onze specifieke merkenkennis weten wij welke specifieke programmatuur het beste past bij uw Ford. Na het tunen van uw Ford, zult u merken dat uw auto veel soepeler rijdt, meer trekkracht en vermogen heeft en gewoon lekkerder rijdt. Een vermogenswinst van 20 tot 40 procent is mogelijk wanneer u kiest voor Ford chiptuning bij Transtune. Bovendien garanderen wij veiligheid door de begrenzingen van de Ford motor te respecteren en geven wij een levenslange softwaregarantie na afronding van chiptuning. Neem voor meer informatie contact op of maak direct een afspraak voor chiptuning.

Ford chiptuning

Tijdens het proces van chiptuning wijzigen wij de software die het motormanagementsysteem van een auto aanstuurt. Dit zodat de prestaties van uw auto worden verbeterd of om uw Ford zuiniger te maken.

Het motormanagementsysteem van uw Ford regelt zaken zoals brandstofinjectie, ontstekingstijdstip en uitlaatgasrecirculatie. Wanneer wij de software aanpassen zorgen wij ervoor dat de systemen efficiënter werken. Dit zorgt voor meer vermogen voor uw Ford. Het vermogen en koppel van uw Ford kunnen wij door chiptuning verhogen met 20%. Wanneer u kiest voor stage 2 chiptuning kunnen wij een nog grotere vermogenswinst realiseren.

Is chiptuning schadelijk voor de motor van een Ford?

Bij Transtune is chiptuning gegarandeerd niet schadelijk voor de motor. We blijven namelijk altijd binnen de maximale belasting van een automotor. Daarom is het mogelijk om met chiptuning meer vermogen uit uw Ford te halen zonder schade te veroorzaken.

Voordat we aan de slag gaan met tunen, voeren we overigens altijd een nulmeting uit. Dat betekent dat we uw Ford eerst controleren op foutcodes. Daarna voeren we een eerste meting uit op de testbank om te controleren hoe de motor van de Ford presteert en of deze zijn fabriekswaardes behaalt. Is dat niet het geval, bijvoorbeeld door een versleten turbo, dan zullen wij dat vooraf ontdekken.

Wilt u ook uw Ford chiptunen? Neem contact op met de tuning specialisten van Transtune in Maarheeze.

Uw Ford laten tunen

Ford heeft meerdere bekende modellen op de markt gebracht, bijvoorbeeld de Ford Focus of de Ford Fiesta. Maar ook de andere modellen van Ford mogen we niet vergeten. De doelstelling van Ford om kwalitatieve auto’s te maken komt terug in elk model. Maar het maakt niet uit welke Ford u rijdt, u kunt altijd uw Ford laten chiptunen bij Transtune. Ford chiptuning bij Transtune brengt meerdere voordelen met zich mee en gebeurd ook altijd veilig. Transtune is dé specialist in het tunen van auto’s en dus kunt u ook terecht voor Ford chiptuning. Bij Transtune werken wij niet met standaardsoftware maar schrijven wij specifieke tuningsoftware voor uw Ford. Door te kiezen voor specifieke tuningsoftware kunt u zeker zijn dat het tunen van uw Ford veilig gebeurd en de gewenste voordelen met zich mee brengt.

De voordelen van Ford chiptuning

De doelstelling van Ford is om auto’s te bouwen die zuinig, functioneel en betrouwbaar zijn. Maar dit moet niet ten koste gaan van de betaalbaarheid van de auto’s. In elke model dat Ford op de markt brengt komt deze doelstelling terug. Maar u kunt de betrouwbaarheid van uw Ford verhogen, u kunt namelijk kiezen voor Ford chiptuning. Door te kiezen voor het laten tunen van uw Ford door Transtune, kiest u ervoor om het motormanagementsysteem efficiënter te laten lopen. Dit verhoogt niet alleen de betrouwbaarheid van uw Ford, maar brengt ook meerdere voordelen met zich mee. Zo zal uw Ford na chiptunen meer souplesse bieden en zal uw auto fijner rijden. Daarnaast zorgt Ford chiptuning ook voor meer vermogen en meer trekkracht. Zo kan het vermogen van uw Ford motor door chiptuning met wel 20 tot 40 procent verbeterd worden. Daarnaast kan uw Ford zelfs enkele procenten zuiniger rijden als u dezelfde rijstijl aanhoudt. Als u ervoor kiest om uw Ford te laten tunen bij Transtune, bent u verzekerd dat dit veilig gebeurd. Wij respecteren namelijk de begrenzingen van uw Ford. Daarnaast krijgt u na het tunen van uw Ford een levenslange softwaregarantie.

Ons aanbod in Ford chiptuning

Ford stage 1+

Bij Transtune gaan we voor het maximale wat uw Ford model kan leveren. Bij stage 1+ tuning, passen we de software van de motorcomputer aan. Hierbij respecteren we natuurlijk de begrenzing van uw specifiek Ford.

Een Ford chiptuning stage 1+ levert al snel 20-40% meer pk en koppel op. Stage 1+ chiptuning is aan te raden wanneer u nét wat extra’s wil.

Ford stage 2

Op software gebied kunnen we maximale winst voor uw Ford behalen. Met stage 2 Ford tuning worden hardware gerelateerde aanpassingen aan de auto gedaan. De chiptuning specialisten van Transtune optimaliseren de ontsteking en brandstofinjectie, dit zorgt ervoor dat de motor meer vermogen levert. Daarnaast kan er gekozen worden voor extra hardware aanpassingen zoals een downpipe. Door het realiseren van een downpipe komt er meer lucht in de motor, wat vervolgens resulteert in extra pk’s en koppel.

Wilt u graag advies of heeft u nog vragen wat het chiptunen van uw Ford precies oplevert? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag en geven het advies en informatie die u nodig heeft voor het tunen van uw Ford.

Ford stage 3

Bij Transtune is stage 3 Ford chiptuning mogelijk. Voor dat extra vermogen vernieuwen of vervangen wij onderdelen van uw Ford waardoor de luchtstroom naar de motor verder wordt geoptimaliseerd. Deze gevorderde Ford chiptuning stage resulteert in nog meer pk’s en koppel.

Voorbeelden van hardware aanpassingen tijdens stage 3 tuning zijn vervangen van uw intercooler, turbo, uitlaatsysteem, luchtfilter en injectoren. Neem contact op met de Ford tuning specialisten voor mogelijkheden voor uw Ford en deskundig advies.

Ford ecotuning

Waar bij reguliere chiptuning de nadruk ligt op performance biedt Transtune ook de mogelijkheid tot Ford Ecotuning aan. Ford Ecotuning is het proces van fijn afstelling van de motor van uw voertuig. Hierdoor zal er een betere en volledigere verbranding plaatsvinden in de motor. Uw auto zal door Ford Ecotuning efficiënter gebruik maken van de brandstof, wat leidt tot een lager verbruik!