Vragen of een afspraak plannen? Stuur ons een bericht via WhatsApp, wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 18:00 x

Selecteer hier uw auto en zie meteen wat er mogelijk is!

 

Bij Transtune geloven we in Honda chiptuning op maat. We werken dus niet met een standaard softwarepakket. In plaats daarvan schrijven we specifieke tuningsoftware speciaal voor uw Honda om veilig meer pk’s en koppel uit de motor te halen. Het resultaat: een betrouwbare auto met extra souplesse, en vooral een auto die heel lekker rijdt! Benieuwd naar het vermogenswinst voor uw Honda? Vul hierboven uw model en type auto in en ontdek direct de chiptuning mogelijkheden voor uw Honda.

 

Uw Honda heeft geen geheimen voor de tuning specialisten van Transtune!

Transtune levert altijd chiptuning op maat, met zelf ontwikkelde software. Ook de motor van uw Honda kunnen wij dus tunen! Met Transtune krijgt u betrouwbare kwaliteit. Daarom kiezen we ook niet voor standaardsoftware: tuning van een benzine auto of diesel vergt specifieke merkenkennis. Bij Transtune weten we precies welke diesel of benzinemotor er onder de motorkap van uw Honda ligt, en welke programmatuur daar het beste bij past. Na het tunen van de Honda motor kunt zult u merken dat deze meer souplesse biedt, meer trekkracht en meer vermogen. Een vermogenswinst tussen 20 en 40 procent is mogelijk. Maar wat we belangrijker vinden is dat uw Honda na het tunen gewoon veel lekkerder rijdt! En u weet zeker dat het veilig is gebeurd. We respecteren de begrenzingen van de Honda motor én u krijgt na het tunen van uw Honda een levenslange softwaregarantie. Meer weten? Bel of mail ons. Of maak direct online een afspraak voor chiptuning van uw Honda.

 

Honda chiptuning

Chiptuning is het proces waarbij de software die het motormanagementsysteem van een auto aanstuurt wordt gewijzigd. Dit kan worden gedaan om de prestaties van de auto te verbeteren of om hem zuiniger te maken.

Het motormanagementsysteem regelt zaken zoals brandstofinjectie, ontstekingstijdstip en uitlaatgasrecirculatie. Door de software aan te passen, kunnen deze systemen efficiënter worden gemaakt. Dit resulteert in meer vermogen voor uw Honda.

Afhankelijk van het model en type Honda kunnen we door chiptuning het vermogen en koppel van uw Honda met gemak 20% verhogen. Een stage 2 chiptuning resulteert in een nog grotere vermogenswinst.

Is chiptuning schadelijk voor de motor van een Honda?

Bij Transtune is chiptuning gegarandeerd niet schadelijk voor de motor. We blijven namelijk altijd binnen de maximale belasting van een automotor. Daarom is het mogelijk om met chiptuning meer vermogen uit je Honda te halen zonder schade te veroorzaken.

Voordat we aan de slag gaan met tunen, voeren we overigens altijd een nulmeting uit. Dat betekent dat we uw Honda eerst controleren op foutcodes. Daarna voeren we een eerste meting uit op de testbank om te controleren hoe de motor van de Honda presteert en of deze zijn fabriekswaardes behaalt. Is dat niet het geval, bijvoorbeeld door een versleten turbo, dan zullen wij dat vooraf ontdekken.

Wilt u ook uw Honda chiptunen? Neem contact op met de tuning specialisten van Transtune in Maarheeze.

 

Uw Honda laten tunen

Honda staat bekend als de alleskunner uit Japan en bracht in 1963 het eerste model onder de naam Honda op de markt. Sindsdien heeft Honda meerdere modellen op de markt gebracht met het bekendste model de Honda Civic. Maar ongeacht welke Honda u rijdt, bij Transtune kunt u uw Honda laten chiptunen. Honda chiptuning brengt meerdere voordelen met zich mee en als u het laat doen bij Transtune weet u ook dat het veilig gebeurd. Transtune is niet voor niets dé specialist in het tunen van auto’s en dus ook de specialist omtrent Honda chiptuning. Bij Transtune werken wij niet met standaardsoftware wanneer wij u Honda tunen. Wij schrijven specifieke software voor uw Honda. Hierdoor kunt u met een gerust hart uw Honda laten tunen door Transtune.

De voordelen van Honda chiptuning

Waar Honda bekend staat als de alleskunner uit Japan is het merk beroemd om zijn betrouwbaarheid. Maar wanneer u ervoor kiest om uw Honda te laten tunen door Transtune, kunt u de betrouwbaarheid van uw model nog verder verbeteren. Transtune kan er middels Honda chiptuning namelijk voor zorgen dat het motormanagementsysteem van uw Honda efficiënter gaat lopen. Waar dit de betrouwbaarheid van uw Honda verhoogt, heeft het ook andere voordelen. Zo zal Honda chiptuning meer souplesse bieden en zal uw Honda nog fijner rijden. Daarnaast zorgt chiptuning voor meer vermogen en meer trekkracht. Het vermogen van uw Honda kan met wel 20 tot 40 procent verbeterd worden. Daarnaast kan uw motor zelfs enkele procenten zuiniger rijden mits u dezelfde rijstijl aanhoudt. Het laten chiptunen van uw Honda gebeurt bij Transtune altijd veilig, zo weet u zeker dat het tunen u de voordelen brengt zonder zorgen. Wij respecteren namelijk de begrenzingen van uw Honda. U krijgt na het tunen van uw Honda daarnaast een levenslange software garantie.

Ons aanbod in Honda chiptuning

Honda stage 1+

Bij Transtune gaan we voor het maximale wat uw Honda model kan leveren. Bij stage 1+ tuning, passen we de software van de motorcomputer aan. Hierbij respecteren we natuurlijk de begrenzing van uw specifieke Honda.

Een Honda chiptuning stage 1+ levert al snel 20-40% meer pk en koppel op. Stage 1+ chiptuning is aan te raden wanneer u nét wat extra’s wil.

Honda stage 2

Op software gebied kunnen we maximale winst voor uw Honda behalen. Met stage 2 Honda tuning worden hardware gerelateerde aanpassingen aan de auto gedaan. De chiptuning specialisten van Transtune optimaliseren de ontsteking en brandstofinjectie, dit zorgt ervoor dat de motor meer vermogen levert. Daarnaast kan er gekozen worden voor extra hardware aanpassingen zoals een downpipe. Door het realiseren van een downpipe komt er meer lucht in de motor, wat vervolgens resulteert in extra pk’s en koppel.

Wilt u graag advies of heeft u nog vragen wat het chiptunen van uw Honda precies oplevert? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag en geven het advies en informatie die u nodig heeft voor het tunen van uw Honda.

Honda ecotuning

Waar bij reguliere chiptuning de nadruk ligt op performance biedt Transtune ook de mogelijkheid tot Honda Ecotuning aan. Honda Ecotuning is het proces van fijn afstelling van de motor van uw voertuig. Hierdoor zal er een betere en volledigere verbranding plaatsvinden in de motor. Uw auto zal door Honda Ecotuning efficiënter gebruik maken van de brandstof, wat leidt tot een lager verbruik!