Vragen of een afspraak plannen? Stuur ons een bericht via WhatsApp, wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 18:00 x

Selecteer hier uw auto en zie meteen wat er mogelijk is!

 

Bij Transtune geloven we in Hyundai chiptuning op maat. We werken dus niet met een standaard softwarepakket. In plaats daarvan schrijven we specifieke tuningsoftware speciaal voor uw Hyundai om veilig meer pk’s en koppel uit de motor te halen. Het resultaat: een betrouwbare auto met extra souplesse, en vooral een auto die heel lekker rijdt! Benieuwd naar het vermogenswinst voor uw Hyundai? Vul hierboven uw model en type auto in en ontdek direct de chiptuning mogelijkheden voor uw Hyundai.

 

Uw Hyundai heeft geen geheimen voor de tuning specialisten van Transtune!

Transtune levert altijd chiptuning op maat, met zelf ontwikkelde software. Ook de motor van uw Hyundai kunnen wij dus tunen! Met Transtune krijgt u betrouwbare kwaliteit. Daarom kiezen we ook niet voor standaardsoftware: tuning van een benzine auto of diesel vergt specifieke merkenkennis. Bij Transtune weten we precies welke diesel of benzinemotor er onder de motorkap van uw Hyundai ligt, en welke programmatuur daar het beste bij past. Na het tunen van de Hyundai motor kunt zult u merken dat deze meer souplesse biedt, meer trekkracht en meer vermogen. Een vermogenswinst tussen 20 en 40 procent is mogelijk. Maar wat we belangrijker vinden is dat uw Hyundai na het tunen gewoon veel lekkerder rijdt! En u weet zeker dat het veilig is gebeurd. We respecteren de begrenzingen van de Hyundai motor én u krijgt na het tunen van uw Hyundai een levenslange softwaregarantie. Meer weten? Bel of mail ons. Of maak direct online een afspraak voor chiptuning van uw Hyundai.

 

Hyundai chiptuning

Chiptuning is het proces waarbij de software die het motormanagementsysteem van een auto aanstuurt wordt gewijzigd. Dit kan worden gedaan om de prestaties van de auto te verbeteren of om hem zuiniger te maken.

Het motormanagementsysteem regelt zaken zoals brandstofinjectie, ontstekingstijdstip en uitlaatgasrecirculatie. Door de software aan te passen, kunnen deze systemen efficiënter worden gemaakt. Dit resulteert in meer vermogen voor uw Hyundai.

Afhankelijk van het model en type Hyundai kunnen we door chiptuning het vermogen en koppel van uw Hyundai met gemak 20% verhogen. Een stage 2 chiptuning resulteert in een nog grotere vermogenswinst.

Is chiptuning schadelijk voor de motor van een Hyundai?

Bij Transtune is chiptuning gegarandeerd niet schadelijk voor de motor. We blijven namelijk altijd binnen de maximale belasting van een automotor. Daarom is het mogelijk om met chiptuning meer vermogen uit je Hyundai te halen zonder schade te veroorzaken.

Voordat we aan de slag gaan met tunen, voeren we overigens altijd een nulmeting uit. Dat betekent dat we uw Hyundai eerst controleren op foutcodes. Daarna voeren we een eerste meting uit op de testbank om te controleren hoe de motor van de Hyundai presteert en of deze zijn fabriekswaardes behaalt. Is dat niet het geval, bijvoorbeeld door een versleten turbo, dan zullen wij dat vooraf ontdekken.

Wilt u ook uw Hyundai chiptunen? Neem contact op met de tuning specialisten van Transtune in Maarheeze.

 

Uw Hyundai laten tunen

Hyundai is Koreaans voor moderniteit en dit ziet u terug in de modellen die Hyundai produceert. Daarnaast staan de auto’s van Hyundai bekend als uitstekende trekauto’s. Denk bijvoorbeeld aan de Hyundai i10 of de Hyundai Terracan. Maar ongeacht welk model Hyundai u rijdt, u kunt altijd kiezen voor Hyundai chiptuning bij Transtune. Hyundai chiptuning gebeurd bij Transtune altijd veilig en het brengt meerdere voordelen met zich mee. Transtune is niet voor niets dé specialist in het tunen van auto’s en dus ook de specialist omtrent Hyundai chiptuning. Wij werken bij chiptuning niet met standaard software, maar schrijven specifieke software voor uw Hyundai. Hierdoor kunt u met een gerust hart uw Hyundai laten tunen door Transtune.

De voordelen van Hyundai chiptuning

Hyundai staat net zoals vele andere Aziatische merken bekend om de betrouwbaarheid en dat heeft meerdere redenen. De belangrijkste redenen waarom Hyundai bekend staat om betrouwbaarheid zijn onder andere complexiteit, uitrusting, innovaties en onderhoud. En wanneer u kiest om uw Hyundai te laten chiptunen door Transtune kunt u de betrouwbaarheid van uw auto nog verder verbeteren. Maar wanneer u kiest voor Hyundai chiptuning verbetert u niet alleen de betrouwbaarheid van uw auto, het brengt namelijk ook andere voordelen met zich mee. Zo zal Hyundai chiptuning meer souplesse bieden en zal uw Hyundai nog fijner rijden. Daarnaast zorgt chiptuning voor meer trekkracht én meer vermogen. Het vermogen van uw Hyundai kan met wel 20 tot 40 procent verbeterd worden. Daarnaast kan uw motor zelfs enkele procenten zuiniger rijden wanneer u dezelfde rijstijl aanhoudt. Hyundai chiptuning gebeurt bij Transtune altijd veilig, zo weet u zeker dat het tunen de voordelen met zich meebrengt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Wij respecteren namelijk de begrenzingen van uw Hyundai. Daarnaast krijgt u na het tunen van uw Hyundai een levenslange software garantie. Dus mocht er toch iets gebeuren, kunt u altijd terugkomen en dan lossen wij het voor u op.

Ons aanbod in Hyundai chiptuning

Hyundai stage 1+

Bij Transtune gaan we voor het maximale wat uw Hyundai model kan leveren. Bij stage 1+ tuning, passen we de software van de motorcomputer aan. Hierbij respecteren we natuurlijk de begrenzing van uw specifieke Hyundai.

Een Hyundai chiptuning stage 1+ levert al snel 20-40% meer pk en koppel op. Stage 1+ chiptuning is aan te raden wanneer u nét wat extra’s wil.

Hyundai stage 2

Op software gebied kunnen we maximale winst voor uw Hyundai behalen. Met stage 2 Hyundai tuning worden hardware gerelateerde aanpassingen aan de auto gedaan. De chiptuning specialisten van Transtune optimaliseren de ontsteking en brandstofinjectie, dit zorgt ervoor dat de motor meer vermogen levert. Daarnaast kan er gekozen worden voor extra hardware aanpassingen zoals een downpipe. Door het realiseren van een downpipe komt er meer lucht in de motor, wat vervolgens resulteert in extra pk’s en koppel.

Wilt u graag advies of heeft u nog vragen wat het chiptunen van uw Hyundai precies oplevert? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag en geven het advies en informatie die u nodig heeft voor het tunen van uw Hyundai.

Hyundai ecotuning

Waar bij reguliere chiptuning de nadruk ligt op performance biedt Transtune ook de mogelijkheid tot Hyundai Ecotuning aan. Hyundai Ecotuning is het proces van fijn afstelling van de motor van uw voertuig. Hierdoor zal er een betere en volledigere verbranding plaatsvinden in de motor. Uw auto zal door Hyundai Ecotuning efficiënter gebruik maken van de brandstof, wat leidt tot een lager verbruik!