Vragen of een afspraak plannen? Stuur ons een bericht via WhatsApp, wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 18:00 x

Selecteer hier uw auto en zie meteen wat er mogelijk is!

 

Bij Transtune geloven we in Jaguar chiptuning op maat. We werken dus niet met een standaard softwarepakket. In plaats daarvan schrijven we specifieke tuningsoftware speciaal voor uw Jaguar om veilig meer pk’s en koppel uit de motor te halen. Het resultaat: een betrouwbare auto met extra souplesse, en vooral een auto die heel lekker rijdt! Benieuwd naar het vermogenswinst voor uw Jaguar? Vul hierboven uw model en type auto in en ontdek direct de chiptuning mogelijkheden voor uw Jaguar.

 

Uw Jaguar heeft geen geheimen voor de tuning specialisten van Transtune!

Transtune levert altijd chiptuning op maat, met zelf ontwikkelde software. Ook de motor van uw Jaguar kunnen wij dus tunen! Met Transtune krijgt u betrouwbare kwaliteit. Daarom kiezen we ook niet voor standaardsoftware: tuning van een benzine auto of diesel vergt specifieke merkenkennis. Bij Transtune weten we precies welke diesel of benzinemotor er onder de motorkap van uw Jaguar ligt, en welke programmatuur daar het beste bij past. Na het tunen van de Jaguar motor kunt zult u merken dat deze meer souplesse biedt, meer trekkracht en meer vermogen. Een vermogenswinst tussen 20 en 40 procent is mogelijk. Maar wat we belangrijker vinden is dat uw Jaguar na het tunen gewoon veel lekkerder rijdt! En u weet zeker dat het veilig is gebeurd. We respecteren de begrenzingen van de Jaguar motor én u krijgt na het tunen van uw Jaguar een levenslange softwaregarantie. Meer weten? Bel of mail ons. Of maak direct online een afspraak voor chiptuning van uw Jaguar.

 

Jaguar chiptuning

Chiptuning is het proces waarbij de software die het motormanagementsysteem van een auto aanstuurt wordt gewijzigd. Dit kan worden gedaan om de prestaties van de auto te verbeteren of om hem zuiniger te maken.

Het motormanagementsysteem regelt zaken zoals brandstofinjectie, ontstekingstijdstip en uitlaatgasrecirculatie. Door de software aan te passen, kunnen deze systemen efficiënter worden gemaakt. Dit resulteert in meer vermogen voor uw Jaguar.

Afhankelijk van het model en type Jaguar kunnen we door chiptuning het vermogen en koppel van uw Jaguar met gemak 20% verhogen. Een stage 2 chiptuning resulteert in een nog grotere vermogenswinst.

Is chiptuning schadelijk voor de motor van een Jaguar?

Bij Transtune is chiptuning gegarandeerd niet schadelijk voor de motor. We blijven namelijk altijd binnen de maximale belasting van een automotor. Daarom is het mogelijk om met chiptuning meer vermogen uit je Jaguar te halen zonder schade te veroorzaken.

Voordat we aan de slag gaan met tunen, voeren we overigens altijd een nulmeting uit. Dat betekent dat we uw Jaguar eerst controleren op foutcodes. Daarna voeren we een eerste meting uit op de testbank om te controleren hoe de motor van de Jaguar presteert en of deze zijn fabriekswaardes behaalt. Is dat niet het geval, bijvoorbeeld door een versleten turbo, dan zullen wij dat vooraf ontdekken.

Wilt u ook uw Jaguar chiptunen? Neem contact op met de tuning specialisten van Transtune in Maarheeze.

 

Uw Jaguar laten tunen

Jaguar staat met terecht bekend om de productie van luxe auto’s. De Engelse autofabrikant produceert luxe auto’s met focus op comfort. Dit kun je terugzien in de bekendste modellen zoals de Jaguar E-type en de Jaguar F-type. Maar het maakt niet uit welk model Jaguar u rijdt, u kunt altijd kiezen om Transtune in te zetten voor Jaguar chiptuning. Het chiptunen van uw Jaguar brengt meerdere voordelen met zich mee en daarnaast gebeurd het bij Transtune altijd veilig. Transtune is niet voor niets dé specialist in het tunen van auto’s en dus ook de specialist omtrent Jaguar chiptuning. Wij werken bij chiptuning niet met standaard software, maar schrijven specifieke software voor uw Jaguar. Hierdoor kunt u met een gerust hart uw Jaguar laten tunen door Transtune.

De voordelen van Jaguar chiptuning

De auto’s van Jaguar stonden vroeger niet bekend om de betrouwbaarheid, maar dit is in de afgelopen jaren verbeterd. En u kunt de betrouwbaarheid van uw Jaguar nog verder verbeteren wanneer u kiest voor Jaguar chiptuning. Maar Jaguar chiptuning verbeterd niet alleen de betrouwbaarheid van uw auto, het brengt namelijk ook andere voordelen met zich mee. Zo zal Jaguar chiptuning meer souplesse bieden en zal uw Jaguar nog fijner rijden. Daarnaast zorgt chiptuning voor meer trekkracht én meer vermogen. Het vermogen van uw Jaguar kan met wel 20 tot 40 procent verbeterd worden. Daarnaast kan uw motor zelfs enkele procenten zuiniger rijden wanneer u dezelfde rijstijl aanhoudt. Jaguar chiptuning gebeurt bij Transtune altijd veilig, zo weet u zeker dat het tunen de voordelen met zich meebrengt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Wij respecteren namelijk de begrenzingen van uw Jaguar. Daarnaast krijgt u na het tunen van uw Jaguar een levenslange software garantie. Dus mocht er toch iets gebeuren, kunt u altijd terugkomen en dan lossen wij het voor u op.

Ons aanbod in Jaguar chiptuning

Jaguar stage 1+

Bij Transtune gaan we voor het maximale wat uw Jaguar model kan leveren. Bij stage 1+ tuning, passen we de software van de motorcomputer aan. Hierbij respecteren we natuurlijk de begrenzing van uw specifieke Jaguar.

Een Jaguar chiptuning stage 1+ levert al snel 20-40% meer pk en koppel op. Stage 1+ chiptuning is aan te raden wanneer u nét wat extra’s wil.

Jaguar stage 2

Op software gebied kunnen we maximale winst voor uw Jaguar behalen. Met stage 2 Jaguar tuning worden hardware gerelateerde aanpassingen aan de auto gedaan. De chiptuning specialisten van Transtune optimaliseren de ontsteking en brandstofinjectie, dit zorgt ervoor dat de motor meer vermogen levert. Daarnaast kan er gekozen worden voor extra hardware aanpassingen zoals een downpipe. Door het realiseren van een downpipe komt er meer lucht in de motor, wat vervolgens resulteert in extra pk’s en koppel.

Wilt u graag advies of heeft u nog vragen wat het chiptunen van uw Jaguar precies oplevert? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag en geven het advies en informatie die u nodig heeft voor het tunen van uw Jaguar.

Jaguar ecotuning

Waar bij reguliere chiptuning de nadruk ligt op performance biedt Transtune ook de mogelijkheid tot Jaguar Ecotuning aan. Jaguar Ecotuning is het proces van fijn afstelling van de motor van uw voertuig. Hierdoor zal er een betere en volledigere verbranding plaatsvinden in de motor. Uw auto zal door Jaguar Ecotuning efficiënter gebruik maken van de brandstof, wat leidt tot een lager verbruik!