Vragen of een afspraak plannen? Stuur ons een bericht via WhatsApp, wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 18:00 x

Selecteer hier uw auto en zie meteen wat er mogelijk is!

 

Bij Transtune geloven we in Lamborghini chiptuning op maat. We werken dus niet met een standaard softwarepakket. In plaats daarvan schrijven we specifieke tuningsoftware speciaal voor uw Lamborghini om veilig meer pk’s en koppel uit de motor te halen. Het resultaat: een betrouwbare auto met extra souplesse, en vooral een auto die heel lekker rijdt! Benieuwd naar het vermogenswinst voor uw Lamborghini? Vul hierboven uw model en type auto in en ontdek direct de chiptuning mogelijkheden voor uw Lamborghini.

 

Uw Lamborghini heeft geen geheimen voor de tuning specialisten van Transtune!

Transtune levert altijd chiptuning op maat, met zelf ontwikkelde software. Ook de motor van uw Lamborghini kunnen wij dus tunen! Met Transtune krijgt u betrouwbare kwaliteit. Daarom kiezen we ook niet voor standaardsoftware: tuning van een benzine auto of diesel vergt specifieke merkenkennis. Bij Transtune weten we precies welke diesel of benzinemotor er onder de motorkap van uw Lamborghini ligt, en welke programmatuur daar het beste bij past. Na het tunen van de Lamborghini motor kunt zult u merken dat deze meer souplesse biedt, meer trekkracht en meer vermogen. Een vermogenswinst tussen 20 en 40 procent is mogelijk. Maar wat we belangrijker vinden is dat uw Lamborghini na het tunen gewoon veel lekkerder rijdt! En u weet zeker dat het veilig is gebeurd. We respecteren de begrenzingen van de Lamborghini motor én u krijgt na het tunen van uw Lamborghini een levenslange softwaregarantie. Meer weten? Bel of mail ons. Of maak direct online een afspraak voor chiptuning van uw Lamborghini.

 

Lamborghini chiptuning

Chiptuning is het proces waarbij de software die het motormanagementsysteem van een auto aanstuurt wordt gewijzigd. Dit kan worden gedaan om de prestaties van de auto te verbeteren of om hem zuiniger te maken.

Het motormanagementsysteem regelt zaken zoals brandstofinjectie, ontstekingstijdstip en uitlaatgasrecirculatie. Door de software aan te passen, kunnen deze systemen efficiënter worden gemaakt. Dit resulteert in meer vermogen voor uw Lamborghini.

Afhankelijk van het model en type Lamborghini kunnen we door chiptuning het vermogen en koppel van uw Lamborghini met gemak 20% verhogen. Een stage 2 chiptuning resulteert in een nog grotere vermogenswinst.

Is chiptuning schadelijk voor de motor van een Lamborghini?

Bij Transtune is chiptuning gegarandeerd niet schadelijk voor de motor. We blijven namelijk altijd binnen de maximale belasting van een automotor. Daarom is het mogelijk om met chiptuning meer vermogen uit je Lamborghini te halen zonder schade te veroorzaken.

Voordat we aan de slag gaan met tunen, voeren we overigens altijd een nulmeting uit. Dat betekent dat we uw Lamborghini eerst controleren op foutcodes. Daarna voeren we een eerste meting uit op de testbank om te controleren hoe de motor van de Lamborghini presteert en of deze zijn fabriekswaardes behaalt. Is dat niet het geval, bijvoorbeeld door een versleten turbo, dan zullen wij dat vooraf ontdekken.

Wilt u ook uw Lamborghini chiptunen? Neem contact op met de tuning specialisten van Transtune in Maarheeze.

 

Ons aanbod in Lamborghini chiptuning

Lamborghini stage 1+

Bij Transtune gaan we voor het maximale wat uw Lamborghini model kan leveren. Bij stage 1+ tuning, passen we de software van de motorcomputer aan. Hierbij respecteren we natuurlijk de begrenzing van uw specifiek Lamborghini.

Een Lamborghini chiptuning stage 1+ levert al snel 20-40% meer pk en koppel op. Stage 1+ chiptuning is aan te raden wanneer u nét wat extra’s wil.

Lamborghini stage 2

Op software gebied kunnen we maximale winst voor uw Lamborghini behalen. Met stage 2 Lamborghini tuning worden hardware gerelateerde aanpassingen aan de auto gedaan. De chiptuning specialisten van Transtune optimaliseren de ontsteking en brandstofinjectie, dit zorgt ervoor dat de motor meer vermogen levert. Daarnaast kan er gekozen worden voor extra hardware aanpassingen zoals een downpipe. Door het realiseren van een downpipe komt er meer lucht in de motor, wat vervolgens resulteert in extra pk’s en koppel.

Wilt u graag advies of heeft u nog vragen wat het chiptunen van uw Lamborghini precies oplevert? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag en geven het advies en informatie die u nodig heeft voor het tunen van uw Lamborghini.

Lamborghini stage 3

Bij Transtune is stage 3 Lamborghini chiptuning mogelijk. Voor dat extra vermogen vernieuwen of vervangen wij onderdelen van uw Lamborghini waardoor de luchtstroom naar de motor verder wordt geoptimaliseerd. Deze gevorderde Lamborghini chiptuning stage resulteert in nog meer pk’s en koppel.

Voorbeelden van hardware aanpassingen tijdens stage 3 tuning zijn vervangen van uw intercooler, turbo, uitlaatsysteem, luchtfilter en injectoren. Neem contact op met de Lamborghini tuning specialisten voor mogelijkheden voor uw Lamborghini en deskundig advies.

Lamborghini stage 4

Bij Transtune is zelfs stage 4 chiptuning mogelijk voor uw Lamborghini. Voor nog meer vermogen vernieuwen of vervangen wij onderdelen van uw Lamborghini waardoor de luchtstroom naar de motor verder wordt geoptimaliseerd. Deze gevorderde Lamborghini chiptuning stage resulteert in nog meer pk’s en koppel.