Vragen of een afspraak plannen? Stuur ons een bericht via WhatsApp, wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 18:00 x

Selecteer hier uw auto en zie meteen wat er mogelijk is!

 

Bij Transtune geloven we in Mazda chiptuning op maat. We werken dus niet met een standaard softwarepakket. In plaats daarvan schrijven we specifieke tuningsoftware speciaal voor uw Mazda om veilig meer pk’s en koppel uit de motor te halen. Het resultaat: een betrouwbare auto met extra souplesse, en vooral een auto die heel lekker rijdt! Benieuwd naar het vermogenswinst voor uw Mazda? Vul hierboven uw model en type auto in en ontdek direct de chiptuning mogelijkheden voor uw Mazda.

 

Uw Mazda heeft geen geheimen voor de tuning specialisten van Transtune!

Transtune levert altijd chiptuning op maat, met zelf ontwikkelde software. Ook de motor van uw Mazda kunnen wij dus tunen! Met Transtune krijgt u betrouwbare kwaliteit. Daarom kiezen we ook niet voor standaardsoftware: tuning van een benzine auto of diesel vergt specifieke merkenkennis. Bij Transtune weten we precies welke diesel of benzinemotor er onder de motorkap van uw Mazda ligt, en welke programmatuur daar het beste bij past. Na het tunen van de Mazda motor kunt zult u merken dat deze meer souplesse biedt, meer trekkracht en meer vermogen. Een vermogenswinst tussen 20 en 40 procent is mogelijk. Maar wat we belangrijker vinden is dat uw Mazda na het tunen gewoon veel lekkerder rijdt! En u weet zeker dat het veilig is gebeurd. We respecteren de begrenzingen van de Mazda motor én u krijgt na het tunen van uw Mazda een levenslange softwaregarantie. Meer weten? Bel of mail ons. Of maak direct online een afspraak voor chiptuning van uw Mazda.

 

Mazda chiptuning

Chiptuning is het proces waarbij de software die het motormanagementsysteem van een auto aanstuurt wordt gewijzigd. Dit kan worden gedaan om de prestaties van de auto te verbeteren of om hem zuiniger te maken.

Het motormanagementsysteem regelt zaken zoals brandstofinjectie, ontstekingstijdstip en uitlaatgasrecirculatie. Door de software aan te passen, kunnen deze systemen efficiënter worden gemaakt. Dit resulteert in meer vermogen voor uw Mazda.

Afhankelijk van het model en type Mazda kunnen we door chiptuning het vermogen en koppel van uw Mazda met gemak 20% verhogen. Een stage 2 chiptuning resulteert in een nog grotere vermogenswinst.

Is chiptuning schadelijk voor de motor van een Mazda?

Bij Transtune is chiptuning gegarandeerd niet schadelijk voor de motor. We blijven namelijk altijd binnen de maximale belasting van een automotor. Daarom is het mogelijk om met chiptuning meer vermogen uit je Mazda te halen zonder schade te veroorzaken.

Voordat we aan de slag gaan met tunen, voeren we overigens altijd een nulmeting uit. Dat betekent dat we uw Mazda eerst controleren op foutcodes. Daarna voeren we een eerste meting uit op de testbank om te controleren hoe de motor van de Mazda presteert en of deze zijn fabriekswaardes behaalt. Is dat niet het geval, bijvoorbeeld door een versleten turbo, dan zullen wij dat vooraf ontdekken.

Wilt u ook uw Mazda chiptunen? Neem contact op met de tuning specialisten van Transtune in Maarheeze.

 

Uw Mazda laten tunen

De eerste auto van Mazda werd in 1960 op de markt gebracht en sindsdien heeft Mazda meerdere kwalitatieve modellen op de markt gebracht. Denk bijvoorbeeld aan de Mazda CX-9 of de Mazda RX-8. Maar het maakt niet uit welk model van Mazda u rijdt, bij Transtune kunt u altijd uw Mazda laten chiptunen. Uw Mazda laten chiptunen door Transtune gebeurt altijd veilig en zorgt voor meerdere voordelen. Transtune is niet voor niets dé specialist in het tunen van auto’s en dus ook de specialist omtrent Mazda chiptuning. Wij werken niet met een standaardsoftware maar schrijven specifieke software voor uw Mazda. Omdat er gebruik wordt gemaakt van specifieke tuning software kunt u met gerust hart kiezen voor Mazda chiptuning door Transtune. Het gebeurt namelijk altijd veilig en het levert de voordelen met zich mee waar u naar op zoek bent.

De voordelen van Mazda chiptuning

Mazda is misschien niet het meest bekende merk onder de meeste mensen, maar de mensen die in een Mazda rijden weten als geen ander dat het goede en fijne auto’s zijn. Zo staat Mazda in de top 3 van meest betrouwbare automerken. Maar wanneer u kiest voor Mazda chiptuning door Transtune, kunt u de betrouwbaarheid nog verder verbeteren. Transtune kan er namelijk voor zorgen dat het motormanagementsysteem van uw Mazda efficiënter gaat lopen. Dit verhoogt niet alleen de betrouwbaarheid van uw Mazda, maar het zorgt ook voor andere voordelen. Zo zal Mazda chiptuning meer souplesse bieden en zal uw Mazda nog fijner rijden. Daarnaast zorgt chiptuning voor meer vermogen en meer trekkracht. Het vermogen van uw Mazda kan met wel 20 tot 40 procent verbeterd worden. Daarnaast kan uw motor zelfs enkele procenten zuiniger rijden mits u dezelfde rijstijl aanhoudt. Het laten chiptunen van uw Mazda gebeurt bij Transtune altijd veilig, zo weet u zeker dat het tunen u de voordelen brengt zonder zorgen. Wij respecteren namelijk de begrenzingen van uw Mazda. U krijgt na het tunen van uw Mazda daarnaast een levenslange software garantie.

Ons aanbod in Mazda chiptuning

Mazda stage 1+

Bij Transtune gaan we voor het maximale wat uw Mazda model kan leveren. Bij stage 1+ tuning, passen we de software van de motorcomputer aan. Hierbij respecteren we natuurlijk de begrenzing van uw specifieke Mazda.

Een Mazda chiptuning stage 1+ levert al snel 20-40% meer pk en koppel op. Stage 1+ chiptuning is aan te raden wanneer u nét wat extra’s wil.

Mazda stage 2

Op software gebied kunnen we maximale winst voor uw Mazda behalen. Met stage 2 Mazda tuning worden hardware gerelateerde aanpassingen aan de auto gedaan. De chiptuning specialisten van Transtune optimaliseren de ontsteking en brandstofinjectie, dit zorgt ervoor dat de motor meer vermogen levert. Daarnaast kan er gekozen worden voor extra hardware aanpassingen zoals een downpipe. Door het realiseren van een downpipe komt er meer lucht in de motor, wat vervolgens resulteert in extra pk’s en koppel.

Wilt u graag advies of heeft u nog vragen wat het chiptunen van uw Mazda precies oplevert? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag en geven het advies en informatie die u nodig heeft voor het tunen van uw Mazda.

Mazda ecotuning

Waar bij reguliere chiptuning de nadruk ligt op performance biedt Transtune ook de mogelijkheid tot Mazda Ecotuning aan. Mazda Ecotuning is het proces van fijn afstelling van de motor van uw voertuig. Hierdoor zal er een betere en volledigere verbranding plaatsvinden in de motor. Uw auto zal door Mazda Ecotuning efficiënter gebruik maken van de brandstof, wat leidt tot een lager verbruik!