Vragen of een afspraak plannen? Stuur ons een bericht via WhatsApp, wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 18:00 x

Selecteer hier uw auto en zie meteen wat er mogelijk is!

 

Bij Transtune geloven we in McLaren chiptuning op maat. We werken dus niet met een standaard softwarepakket. In plaats daarvan schrijven we specifieke tuningsoftware speciaal voor uw McLaren om veilig meer pk’s en koppel uit de motor te halen. Het resultaat: een betrouwbare auto met extra souplesse, en vooral een auto die heel lekker rijdt! Benieuwd naar het vermogenswinst voor uw McLaren? Vul hierboven uw model en type auto in en ontdek direct de chiptuning mogelijkheden voor uw McLaren.

 

Uw McLaren heeft geen geheimen voor de tuning specialisten van Transtune!

Transtune levert altijd chiptuning op maat, met zelf ontwikkelde software. Ook de motor van uw McLaren kunnen wij dus tunen! Met Transtune krijgt u betrouwbare kwaliteit. Daarom kiezen we ook niet voor standaardsoftware: tuning van een benzine auto of diesel vergt specifieke merkenkennis. Bij Transtune weten we precies welke diesel of benzinemotor er onder de motorkap van uw McLaren ligt, en welke programmatuur daar het beste bij past. Na het tunen van de McLaren motor kunt zult u merken dat deze meer souplesse biedt, meer trekkracht en meer vermogen. Een vermogenswinst tussen 20 en 40 procent is mogelijk. Maar wat we belangrijker vinden is dat uw McLaren na het tunen gewoon veel lekkerder rijdt! En u weet zeker dat het veilig is gebeurd. We respecteren de begrenzingen van de McLaren motor én u krijgt na het tunen van uw McLaren een levenslange softwaregarantie. Meer weten? Bel of mail ons. Of maak direct online een afspraak voor chiptuning van uw McLaren.

 

McLaren chiptuning

Chiptuning is het proces waarbij de software die het motormanagementsysteem van een auto aanstuurt wordt gewijzigd. Dit kan worden gedaan om de prestaties van de auto te verbeteren of om hem zuiniger te maken.

Het motormanagementsysteem regelt zaken zoals brandstofinjectie, ontstekingstijdstip en uitlaatgasrecirculatie. Door de software aan te passen, kunnen deze systemen efficiënter worden gemaakt. Dit resulteert in meer vermogen voor uw McLaren.

Afhankelijk van het model en type McLaren kunnen we door chiptuning het vermogen en koppel van uw McLaren met gemak 20% verhogen. Een stage 2 chiptuning resulteert in een nog grotere vermogenswinst.

Is chiptuning schadelijk voor de motor van een McLaren?

Bij Transtune is chiptuning gegarandeerd niet schadelijk voor de motor. We blijven namelijk altijd binnen de maximale belasting van een automotor. Daarom is het mogelijk om met chiptuning meer vermogen uit je McLaren te halen zonder schade te veroorzaken.

Voordat we aan de slag gaan met tunen, voeren we overigens altijd een nulmeting uit. Dat betekent dat we uw McLaren eerst controleren op foutcodes. Daarna voeren we een eerste meting uit op de testbank om te controleren hoe de motor van de McLaren presteert en of deze zijn fabriekswaardes behaalt. Is dat niet het geval, bijvoorbeeld door een versleten turbo, dan zullen wij dat vooraf ontdekken.

Wilt u ook uw McLaren chiptunen? Neem contact op met de tuning specialisten van Transtune in Maarheeze.

 

Uw McLaren laten tunen

In 1963 begon het Britse merk McLaren auto’s te produceren om mee te strijden in de Formule 1. Met de jarenlange ervaring en de opgedane kennis, begon McLaren in 1989 ook auto’s voor op de weg te produceren. McLaren is een fabrikant van luxe, high-performance supercars. Maar het maakt niet uit welk model McLaren u rijdt, u kunt altijd kiezen voor McLaren chiptuning bij Transtune. McLaren chiptuning gebeurd bij Transtune altijd veilig en het brengt meerdere voordelen met zich mee. Transtune is niet voor niets dé specialist in het tunen van auto’s en dus ook de specialist omtrent McLaren chiptuning. Wij werken bij chiptuning niet met standaard software, maar schrijven specifieke software voor uw McLaren. Hierdoor kunt u met een gerust hart uw McLaren laten tunen door Transtune.

De voordelen van McLaren chiptuning

Waar McLaren bij veel mensen nog steeds alleen bekend is van de Formule 1 auto’s, zijn de straatauto’s zeker de moeite waard om te leren kennen. McLaren straatauto’s staan bekend vanwege de onovertroffen rijbeleving. De betrouwbaarheid van McLaren straatauto’s is niet waar ze bekend om staan, maar wanneer u kiest om uw McLaren te laten chiptunen door Transtune kunt u de betrouwbaarheid van uw auto altijd verbeteren. Maar wanneer u kiest voor McLaren chiptuning verbetert u niet alleen de betrouwbaarheid van uw auto, het brengt namelijk ook andere voordelen met zich mee. Zo zal McLaren chiptuning meer souplesse bieden en zal uw McLaren nog fijner rijden. Daarnaast zorgt chiptuning voor meer trekkracht én meer vermogen. Het vermogen van uw McLaren kan met wel 20 tot 40 procent verbeterd worden. Daarnaast kan uw motor zelfs enkele procenten zuiniger rijden wanneer u dezelfde rijstijl aanhoudt. McLaren chiptuning gebeurt bij Transtune altijd veilig, zo weet u zeker dat het tunen de voordelen met zich meebrengt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Wij respecteren namelijk de begrenzingen van uw McLaren. Daarnaast krijgt u na het tunen van uw McLaren een levenslange software garantie. Dus mocht er toch iets gebeuren, kunt u altijd terugkomen en dan lossen wij het voor u op.

Ons aanbod in McLaren chiptuning

McLaren stage 1+

Bij Transtune gaan we voor het maximale wat uw McLaren model kan leveren. Bij stage 1+ tuning, passen we de software van de motorcomputer aan. Hierbij respecteren we natuurlijk de begrenzing van uw specifieke McLaren.

Een McLaren chiptuning stage 1+ levert al snel 20-40% meer pk en koppel op. Stage 1+ chiptuning is aan te raden wanneer u nét wat extra’s wil.

McLaren stage 2

Op software gebied kunnen we maximale winst voor uw McLaren behalen. Met stage 2 McLaren tuning worden hardware gerelateerde aanpassingen aan de auto gedaan. De chiptuning specialisten van Transtune optimaliseren de ontsteking en brandstofinjectie, dit zorgt ervoor dat de motor meer vermogen levert. Daarnaast kan er gekozen worden voor extra hardware aanpassingen zoals een downpipe. Door het realiseren van een downpipe komt er meer lucht in de motor, wat vervolgens resulteert in extra pk’s en koppel.

Wilt u graag advies of heeft u nog vragen wat het chiptunen van uw McLaren precies oplevert? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag en geven het advies en informatie die u nodig heeft voor het tunen van uw McLaren.

McLaren stage 3

Bij Transtune is stage 3 McLaren chiptuning mogelijk. Voor dat extra vermogen vernieuwen of vervangen wij onderdelen van uw McLaren waardoor de luchtstroom naar de motor verder wordt geoptimaliseerd. Deze gevorderde McLaren chiptuning stage resulteert in nog meer pk’s en koppel.

Voorbeelden van hardware aanpassingen tijdens stage 3 tuning zijn vervangen van uw intercooler, turbo, uitlaatsysteem, luchtfilter en injectoren. Neem contact op met de McLaren tuning specialisten voor mogelijkheden voor uw McLaren en deskundig advies.