Vragen of een afspraak plannen? Stuur ons een bericht via WhatsApp, wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 18:00 x

Selecteer hier uw auto en zie meteen wat er mogelijk is!

 

Wij geloven in Opel chiptuning op maat bij Transtune. Daarom maken wij geen gebruik van standaard softwarepakketten, maar schrijven wij specifieke tuningsoftware die precies aansluit op uw Opel. Hierdoor kunnen wij op een veilige manier meer pk’s en koppel uit uw motor halen. Dit resulteert in een betrouwbare auto met extra souplesse en vooral een plezierigere rijervaring! Bent u benieuwd naar de vermogenswinst voor uw Opel? Vul dan uw model en type auto bovenaan de pagina in en ontdek direct de chiptuning mogelijkheden voor uw Opel.

Uw Opel heeft geen geheimen voor de tuning specialisten van Transtune!

Bij Transtune kunt u terecht voor chiptuning op maat voor uw Opel-motor, dit kunnen wij realiseren dankzij speciaal ontwikkelde software. Wij hebben de nodige kennis en expertise in huis om zowel benzine- als dieselmotoren te tunen. Wij geloven niet in standaardoplossingen, omdat elke motor uniek is en een specifieke benadering vereist. Wij weten precies welk type motor uw Opel heeft en welke programmatuur daar het beste bij past. Na het tunen van uw Opel-motor zult u merken dat deze soepeler loopt, meer trekkracht heeft en meer vermogen biedt. De vermogenswinst kan oplopen tot wel 20 tot 40 procent. Maar nog belangrijker is dat uw Opel na het tunen gewoon veel prettiger rijdt en dat de veiligheid gewaarborgd blijft. Wij respecteren de begrenzingen van uw Opel-motor en bieden daarom een levenslange softwaregarantie na het tunen van uw Opel. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail, of maak online een afspraak voor het chiptunen van uw Opel. Bij Transtune kunt u altijd rekenen op betrouwbare kwaliteit en op maat gemaakte oplossingen.

Opel chiptuning

Chiptuning is een proces waarbij de software van het motormanagementsysteem van een auto wordt aangepast om de prestaties te verbeteren of het brandstofverbruik te verminderen.

Het motormanagementsysteem regelt belangrijke aspecten zoals brandstofinjectie, ontstekingstijdstip en uitlaatgasrecirculatie. Door de software te wijzigen, kunnen deze systemen efficiënter worden gemaakt, wat leidt tot meer vermogen voor uw Opel.

Afhankelijk van het model en type Opel kan chiptuning het vermogen en koppel van uw auto met gemak met 20% verhogen. Voor nog meer vermogenswinst kunt u kiezen voor een stage 2 chiptuning.

Is chiptuning schadelijk voor de motor van een Opel?

Bij Transtune is chiptuning altijd veilig voor de motor doordat we binnen de maximale belasting van de automotor blijven. Dit betekent dat chiptuning van uw Opel bij ons mogelijk is om meer vermogen te verkrijgen zonder enige schade te veroorzaken.

Bovendien voeren wij voordat we starten met het tunen, altijd een nulmeting uit om uw Opel te controleren op foutcodes. Vervolgens meten wij de prestaties van de motor op de testbank om te zien of deze de fabriekswaarden behaalt. Indien dit niet het geval is, zoals bijvoorbeeld bij een versleten turbo, zullen wij dit vooraf ontdekken.

Wilt u ook meer vermogen uit uw Opel halen met chiptuning? Neem dan contact op met de tuning specialisten van Transtune in Maarheeze.

Uw Opel laten tunen

Wanneer u aan het merk Opel denkt, denkt u misschien als eerst aan de Opel Astra. En dat is niets voor niets, want de Opel Astra heeft zich in de laatste jaren gevestigd in de top van het hatchback segment. Maar Opel heeft meerdere bekendere modellen op de markt gebracht, zoals de Opel Corsa en Opel Insignia. Maar ongeacht welk Opel model u rijdt, u kunt altijd kiezen voor Opel chiptuning door Transtune. Uw Opel laten tunen bij Transtune gebeurt altijd veilig en het brengt daarnaast meerdere voordelen met zich mee. Transtune is dé specialist in het tunen van auto’s en dus kunt u ook terecht voor Opel chiptuning. Wij werken bij Transtune niet met standaardsoftware maar schrijven specifieke tuningsoftware voor uw Opel. Omdat er gebruik wordt gemaakt van specifieke tuningsoftware kunt u met gerust hart kiezen voor Opel chiptuning door Transtune. Het gebeurt namelijk altijd veilig en het levert de voordelen met zich mee waar u naar op zoek bent.

De voordelen van Opel chiptuning

Misschien weet u dit niet, maar aan het eind van de 18e eeuw stond Opel nog bekend om de productie van naaimachines. Tegenwoordig staan ze bekend om zeer degelijke auto’s voor een vriendelijke prijs. Waar de twee populairste modellen van Opel voorheen niet bekend stond om hun betrouwbaarheid, is dit in de afgelopen jaren sterk verbeterd. Zo scoort de Opel Corsa nu juist erg hoog in vergelijking met andere hatchbacks. Maar als u kiest voor Opel chiptuning kunt u de betrouwbaarheid van uw model nog verder verbeteren. Wij kunnen namelijk via chiptuning ervoor zorgen dat het motormanagementsysteem van uw Opel efficiënter gaat lopen. Waar dit de betrouwbaarheid van uw Opel verhoogt, brengt het ook andere voordelen met zich mee. Zo zal het uw Opel meer souplesse bieden en zal uw Opel zelfs fijner rijden. Daarnaast zorgt Opel chiptuning voor meer vermogen en meer trekkracht. Het vermogen van uw Opel motor kan wel met 20 tot 40 procent verbeterd worden wanneer u kiest voor chiptuning. En houdt u dezelfde rijstijl aan? Dan kan uw motor zelfs enkele procenten zuiniger rijden. Wanneer u ervoor kiest om uw Opel te laten tunen bij Transtune, dan kiest u voor het veilig laten tunen van uw auto. Wij respecteren namelijk de begrenzingen van uw Opel. U krijgt na het tunen van uw Opel daarnaast een levenslange softwaregarantie.

Ons aanbod in Opel chiptuning

Opel stage 1+

Bij Transtune gaan we voor het maximale wat uw Opel model kan leveren. Bij stage 1+ tuning, passen we de software van de motorcomputer aan. Hierbij respecteren we natuurlijk de begrenzing van uw specifieke Opel.

Een Opel chiptuning stage 1+ levert al snel 20-40% meer pk en koppel op. Stage 1+ chiptuning is aan te raden wanneer u nét wat extra’s wil.

Opel stage 2

Op software gebied kunnen we maximale winst voor uw Opel behalen. Met stage 2 chiptuning worden hardware gerelateerde aanpassingen aan uw Opel gedaan. De chiptuning specialisten van Transtune optimaliseren de ontsteking en brandstofinjectie, dit zorgt ervoor dat de motor meer vermogen levert. Daarnaast kan er gekozen worden voor extra hardware aanpassingen zoals een downpipe. Door het realiseren van een downpipe komt er meer lucht in de motor, wat vervolgens resulteert in extra pk’s en koppel.

Wilt u graag advies of heeft u nog vragen wat het chiptunen van uw Opel precies oplevert? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag en geven het advies en informatie die u nodig heeft voor het tunen van uw Opel.

Opel ecotuning

Waar bij reguliere chiptuning de nadruk ligt op performance biedt Transtune ook de mogelijkheid tot Opel Ecotuning aan. Opel Ecotuning is het proces van fijn afstelling van de motor van uw voertuig. Hierdoor zal er een betere en volledigere verbranding plaatsvinden in de motor. Uw auto zal door Opel Ecotuning efficiënter gebruik maken van de brandstof, wat leidt tot een lager verbruik!