Vragen of een afspraak plannen? Stuur ons een bericht via WhatsApp, wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 18:00 x

Selecteer hier uw auto en zie meteen wat er mogelijk is!

 

Bij Transtune geloven we in Porsche Macan chiptuning op maat. We werken dus niet met een standaard softwarepakket. In plaats daarvan schrijven we specifieke tuningsoftware speciaal voor uw Porsche Macan om veilig meer pk’s en koppel uit de motor te halen. Het resultaat: een betrouwbare auto met extra souplesse, en vooral een auto die heel lekker rijdt! Benieuwd naar het vermogenswinst voor uw Porsche Macan? Vul hierboven uw model en type auto in en ontdek direct de chiptuning mogelijkheden voor uw Porsche Macan.

 

Uw Porsche Macan heeft geen geheimen voor de tuning specialisten van Transtune!

Transtune levert altijd chiptuning op maat, met zelf ontwikkelde software. Ook de motor van uw Porsche Macan kunnen wij dus tunen! Met Transtune krijgt u betrouwbare kwaliteit. Daarom kiezen we ook niet voor standaardsoftware: tuning van een benzine auto of diesel vergt specifieke merkenkennis. Bij Transtune weten we precies welke diesel of benzinemotor er onder de motorkap van uw Porsche Macan ligt, en welke programmatuur daar het beste bij past. Na het tunen van de Porsche Macan motor kunt zult u merken dat deze meer souplesse biedt, meer trekkracht en meer vermogen. Een vermogenswinst tussen 20 en 40 procent is mogelijk. Maar wat we belangrijker vinden is dat uw Porsche Macan na het tunen gewoon veel lekkerder rijdt! En u weet zeker dat het veilig is gebeurd. We respecteren de begrenzingen van de Porsche Macan motor én u krijgt na het tunen van uw Porsche Macan een levenslange softwaregarantie. Meer weten? Bel of mail ons. Of maak direct online een afspraak voor chiptuning van uw Porsche Macan.

 

Porsche Macan chiptuning

Chiptuning is het proces waarbij de software die het motormanagementsysteem van een auto aanstuurt wordt gewijzigd. Dit kan worden gedaan om de prestaties van de auto te verbeteren of om hem zuiniger te maken.

Het motormanagementsysteem regelt zaken zoals brandstofinjectie, ontstekingstijdstip en uitlaatgasrecirculatie. Door de software aan te passen, kunnen deze systemen efficiënter worden gemaakt. Dit resulteert in meer vermogen voor uw Porsche Macan.

Afhankelijk van het model en type Porsche Macan kunnen we door chiptuning het vermogen en koppel van uw Porsche Macan met gemak 20% verhogen. Een stage 2 chiptuning resulteert in een nog grotere vermogenswinst.

Is chiptuning schadelijk voor de motor van een Porsche Macan?

Bij Transtune is chiptuning gegarandeerd niet schadelijk voor de motor. We blijven namelijk altijd binnen de maximale belasting van een automotor. Daarom is het mogelijk om met chiptuning meer vermogen uit je Porsche Macan te halen zonder schade te veroorzaken.

Voordat we aan de slag gaan met tunen, voeren we overigens altijd een nulmeting uit. Dat betekent dat we uw Porsche Macan eerst controleren op foutcodes. Daarna voeren we een eerste meting uit op de testbank om te controleren hoe de motor van de Porsche Macan presteert en of deze zijn fabriekswaardes behaalt. Is dat niet het geval, bijvoorbeeld door een versleten turbo, dan zullen wij dat vooraf ontdekken.

Wilt u ook uw Porsche Macan chiptunen? Neem contact op met de tuning specialisten van Transtune in Maarheeze.

 

Uw Porsche laten tunen

Het logo van Porsche is misschien wel een van de bekendste auto logo’s, maar niet alleen het logo is bekend want ook de auto’s van Porsche zijn bekend bij het grote publiek. Denk bijvoorbeeld aan de Porsche 911, de Porsche Cayenne en de Porsche Panamera. Maar ongeacht welk Porsche model u rijdt, u kunt ervoor kiezen om Transtune in te schakelen om uw Porsche te laten chiptunen. Porsche chiptuning bij Transtune gebeurt altijd veilig en het brengt daarnaast meerdere voordelen met zich mee. Transtune is dé specialist in het tunen van auto’s en dus ook van Porsche chiptuning. Wij werken bij Transtune niet met standaardsoftware maar schrijven specifieke tuning software voor uw Porsche. Omdat er gebruik wordt gemaakt van specifieke tuning software kunt u met gerust hart kiezen voor Porsche chiptuning door Transtune. Het gebeurt namelijk altijd veilig en het levert de voordelen met zich mee waar u naar op zoek bent.

De voordelen van Porsche chiptuning

De modellen van Porsche staan onder andere bekend om hun snelheid, relatieve gebruiksgemak en zeer herkenbare ontwerpen. Zo is de Porsche 911 meerdere keren opnieuw uitgebracht, maar is het ontwerp zeer herkenbaar gebleven. Maar uiteindelijk staat Porsche voornamelijk bekend om de hoge kwaliteit auto’s. De hoge kwaliteit komt dan ook terug in de betrouwbaarheid, zo zijn de auto’s van Porsche een van de betrouwbaarste auto’s van de Europese markt. Maar u kunt de betrouwbaarheid van uw Porsche nog verder verbeteren wanneer u kiest voor Porsche chiptuning. Transtune kan er namelijk voor zorgen dat het motormanagementsysteem van uw Porsche efficiënter gaat lopen. Waar dit de betrouwbaarheid van uw Porsche verhoogt, brengt het ook andere voordelen met zich mee. Zo zal Porsche chiptuning meer souplesse bieden en zal uw Porsche nog fijner rijden. Daarnaast zorgt chiptuning voor meer vermogen en meer trekkracht. Het vermogen van uw Porsche kan met wel 20 tot 40 procent verbeterd worden. En wist u dat de motor zelfs enkele procenten zuiniger kan rijden wanneer u dezelfde rijstijl aanhoudt? Wanneer u ervoor kiest om uw Porsche te laten tunen bij Transtune, dan kiest u voor het veilig laten tunen van uw auto. Wij respecteren namelijk de begrenzingen van uw Porsche. U krijgt na het tunen van uw Porsche daarnaast een levenslange software garantie.

Ons aanbod in Porsche chiptuning

Porsche stage 1+

Bij Transtune gaan we voor het maximale wat uw Porsche model kan leveren. Bij stage 1+ tuning, passen we de software van de motorcomputer aan. Hierbij respecteren we natuurlijk de begrenzing van uw specifieke Porsche.

Een Porsche chiptuning stage 1+ levert al snel 20-40% meer pk en koppel op. Stage 1+ chiptuning is aan te raden wanneer u nét wat extra’s wil.

Porsche stage 2

Op software gebied kunnen we maximale winst voor uw Porsche behalen. Met stage 2 Porsche tuning worden hardware gerelateerde aanpassingen aan de auto gedaan. De chiptuning specialisten van Transtune optimaliseren de ontsteking en brandstofinjectie, dit zorgt ervoor dat de motor meer vermogen levert. Daarnaast kan er gekozen worden voor extra hardware aanpassingen zoals een downpipe. Door het realiseren van een downpipe komt er meer lucht in de motor, wat vervolgens resulteert in extra pk’s en koppel.

Wilt u graag advies of heeft u nog vragen wat het chiptunen van uw Porsche precies oplevert? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag en geven het advies en informatie die u nodig heeft voor het tunen van uw Porsche.

Porsche stage 3

Bij Transtune is stage 3 Porsche chiptuning mogelijk. Voor dat extra vermogen vernieuwen of vervangen wij onderdelen van uw Porsche waardoor de luchtstroom naar de motor verder wordt geoptimaliseerd. Deze gevorderde Porsche chiptuning stage resulteert in nog meer pk’s en koppel.

Voorbeelden van hardware aanpassingen tijdens stage 3 tuning zijn vervangen van uw intercooler, turbo, uitlaatsysteem, luchtfilter en injectoren. Neem contact op met de Porsche tuning specialisten voor mogelijkheden voor uw Porsche en deskundig advies.

Porsche stage 4

Bij Transtune is zelfs stage 4 chiptuning mogelijk voor uw Porsche. Voor nog meer vermogen vernieuwen of vervangen wij onderdelen van uw Porsche waardoor de luchtstroom naar de motor verder wordt geoptimaliseerd. Deze gevorderde Porsche chiptuning stage resulteert in nog meer pk’s en koppel.