Vragen of een afspraak plannen? Stuur ons een bericht via WhatsApp, wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 18:00 x

Selecteer hier uw auto en zie meteen wat er mogelijk is!

 

Wij geloven in chiptuning op maat voor uw Skoda. Bij Transtune wordt er dus niet gewerkt met een standaard softwarepakket, maar wordt er specifieke tuningsoftware speciaal voor uw Skoda geschreven. Zo halen wij op een veilige manier meer pk’s en koppel uit de motor van uw Skoda. Dit resulteert in een betrouwbare auto met extra souplesse en een auto deel vooral heel lekker rijdt. Benieuwd naar het vermogenswinst voor uw Skoda? Vul hierboven uw model en type auto in en ontdek direct de chiptuning mogelijkheden voor uw Skoda.

Uw Skoda heeft geen geheimen voor de tuning specialisten van Transtune!

Vanwege zelf ontwikkelde chiptuning software levert Transtune altijd chiptuning op maat. Dus wij kunnen ook de motor van uw Skoda tunen. En bij Transtune krijgt u altijd betrouwbare kwaliteit. Het chiptunen van een benzine of dieselauto vergt specifieke merkenkennis. Wij bij Transtune weten precies welke motor onder de motorkap van uw Skoda ligt en hierdoor weten wij ook welke programmatuur het beste bij uw Skoda past. Na Skoda chiptuning van Transtune zult u merken dat uw auto meer souplesse biedt en meer trekkracht en vermogen heeft. Tussen de 20 en 40 procent vermogenswinst is mogelijk. Maar veel belangrijker is dat uw Skoda veel lekkerder rijdt nadat wij de auto hebben gechiptuned. En omdat wij de begrenzingen van uw Skoda motor respecteren weet u ook zeker dat het veilig gebeurd. En daarnaast krijgt u na het tunen een levenslange softwaregarantie van ons. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de voordelen? Bel of mail ons. Of maak direct online een afspraak voor Skoda chiptuning op maat.

Skoda chiptuning

Bij het proces Skoda chiptuning wijzigen wij de software van het motormanagementsysteem dat een auto aanstuurt. Dit om de prestaties te verbeteren of brandstofverbruik te verminderen. Door de software aan te passen kan het motormanagementsysteem zaken zoals brandstofinjectie, ontstekingstijdstip en uitlaatgasrecirculatie efficiënter regelen. Dit met het resultaat dat uw Skoda meer vermogen heeft en zuiniger rijdt.

Afhankelijk van het Skoda-model en type kan chiptuning het vermogen en koppel met 20% verhogen, en een stage 2 chiptuning kan nog meer vermogenswinst opleveren voor uw Skoda.

Is chiptuning schadelijk voor de motor van een Skoda?

Bij Transtune is chiptuning veilig voor de motor. Dit omdat we de maximale belasting van de automotor nooit overschrijden. Hierdoor kan er meer vermogen uit uw Skoda worden gehaald zonder schade te veroorzaken. Voordat we beginnen met het tunen van uw Skoda, voeren we een nulmeting uit uw Skoda te controleren op foutcodes. Vervolgens wordt er een eerste meting op de testbank uitgevoerd om te zien of de motor van de Skoda zijn fabriekswaarden behaalt. Als dit niet het geval is, vanwege bijvoorbeeld een versleten turbo, dan wordt dit vooraf ontdekt. Hierdoor kunnen wij gericht handelen zodat het resultaat van chiptuning optimaal blijft.

Wilt u ook uw Skoda chiptunen? Neem contact op met de tuning specialisten van Transtune in Maarheeze.

Uw Skoda model laten chiptunen

Skoda heeft in de afgelopen jaren meerdere populaire modellen op de markt gebracht. Denk bijvoorbeeld aan een Skoda Octavia, Kodiaq of Fabia. Maar voor Transtune maakt het niet uit welk model Skoda u heeft, want wij kunnen elke motor van Skoda auto’s chiptunen. Transtune is specialist in chiptuning van onder andere Skoda’s. Daarnaast werken wij niet met standaardsoftware, maar schrijven we specifieke tuningsoftware speciaal voor uw Skoda.

De voordelen van Skoda chiptuning

Skoda auto’s staan bekend om hun betrouwbaarheid. Maar door middel van chiptuning kunt u het motormanagementsysteem van uw Skoda efficiënter laten lopen wat meerdere voordelen met zich mee brengt. Zo zult u onder andere merken dat uw Skoda na chiptuning meer souplesse biedt en dat deze fijner zal rijden. Maar chiptuning biedt niet alleen maar meer souplesse, het zorgt ook voor meer trekkracht en meer vermogen. Het vermogen van uw Skoda motor kan door middel van chiptuning met 20 tot 40 procent verbeterd worden. En als u dezelfde rijstijl aanhoudt als voor chiptuning van uw Skoda, kan de motor ook enkele procenten zuiniger worden. En bij Transtune weet u zeker dat het tunen van uw Skoda veilig gebeurd. Wij respecteren de begrenzingen en daarnaast krijgt u een levenslange softwaregarantie nadat uw Skoda is gechiptuned.

Ons aanbod in Skoda chiptuning

Skoda stage 1+

Bij Transtune gaan we voor het maximale wat uw Skoda model kan leveren. Bij stage 1+ tuning, passen we de software van de motorcomputer aan. Hierbij respecteren we natuurlijk de begrenzing van uw specifiek Skoda.

Een Skoda chiptuning stage 1+ levert al snel 20-40% meer pk en koppel op. Stage 1+ chiptuning is aan te raden wanneer u nét wat extra’s wil.

Skoda stage 2

Op software gebied kunnen we maximale winst voor uw Skoda behalen. Met stage 2 Skoda tuning worden hardware gerelateerde aanpassingen aan de auto gedaan. De chiptuning specialisten van Transtune optimaliseren de ontsteking en brandstofinjectie, dit zorgt ervoor dat de motor meer vermogen levert. Daarnaast kan er gekozen worden voor extra hardware aanpassingen zoals een downpipe. Door het realiseren van een downpipe komt er meer lucht in de motor, wat vervolgens resulteert in extra pk’s en koppel.

Wilt u graag advies of heeft u nog vragen wat het chiptunen van uw Skoda precies oplevert? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag en geven het advies en informatie die u nodig heeft voor het tunen van uw Skoda.

Skoda stage 3

Bij Transtune is stage 3 Skoda chiptuning mogelijk. Voor dat extra vermogen vernieuwen of vervangen wij onderdelen van uw Skoda waardoor de luchtstroom naar de motor verder wordt geoptimaliseerd. Deze gevorderde Skoda chiptuning stage resulteert in nog meer pk’s en koppel.

Voorbeelden van hardware aanpassingen tijdens stage 3 tuning zijn vervangen van uw intercooler, turbo, uitlaatsysteem, luchtfilter en injectoren. Neem contact op met de Skoda tuning specialisten voor mogelijkheden voor uw Skoda en deskundig advies.

Skoda stage 4

Bij Transtune is zelfs stage 4 Skoda chiptuning mogelijk. Voor nog meer vermogen vernieuwen of vervangen wij onderdelen van uw Skoda waardoor de luchtstroom naar de motor verder wordt geoptimaliseerd. Deze gevorderde Skoda chiptuning stage resulteert in nog meer pk’s en koppel.

Skoda ecotuning

Waar bij reguliere chiptuning de nadruk ligt op performance biedt Transtune ook de mogelijkheid tot Skoda Ecotuning aan. Skoda Ecotuning is het proces van fijn afstelling van de motor van uw voertuig. Hierdoor zal er een betere en volledigere verbranding plaatsvinden in de motor. Uw auto zal door Skoda Ecotuning efficiënter gebruik maken van de brandstof, wat leidt tot een lager verbruik!