Vragen of een afspraak plannen? Stuur ons een bericht via WhatsApp, wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 18:00 x

Selecteer hier uw auto en zie meteen wat er mogelijk is!

 

Bij Transtune geloven we in Subaru chiptuning op maat. We werken dus niet met een standaard softwarepakket. In plaats daarvan schrijven we specifieke tuningsoftware speciaal voor uw Subaru om veilig meer pk’s en koppel uit de motor te halen. Het resultaat: een betrouwbare auto met extra souplesse, en vooral een auto die heel lekker rijdt! Benieuwd naar het vermogenswinst voor uw Subaru? Vul hierboven uw model en type auto in en ontdek direct de chiptuning mogelijkheden voor uw Subaru.

 

Uw Subaru heeft geen geheimen voor de tuning specialisten van Transtune!

Transtune levert altijd chiptuning op maat, met zelf ontwikkelde software. Ook de motor van uw Subaru kunnen wij dus tunen! Met Transtune krijgt u betrouwbare kwaliteit. Daarom kiezen we ook niet voor standaardsoftware: tuning van een benzine auto of diesel vergt specifieke merkenkennis. Bij Transtune weten we precies welke diesel of benzinemotor er onder de motorkap van uw Subaru ligt, en welke programmatuur daar het beste bij past. Na het tunen van de Subaru motor kunt zult u merken dat deze meer souplesse biedt, meer trekkracht en meer vermogen. Een vermogenswinst tussen 20 en 40 procent is mogelijk. Maar wat we belangrijker vinden is dat uw Subaru na het tunen gewoon veel lekkerder rijdt! En u weet zeker dat het veilig is gebeurd. We respecteren de begrenzingen van de Subaru motor én u krijgt na het tunen van uw Subaru een levenslange softwaregarantie. Meer weten? Bel of mail ons. Of maak direct online een afspraak voor chiptuning van uw Subaru.

 

Subaru chiptuning

Chiptuning is het proces waarbij de software die het motormanagementsysteem van een auto aanstuurt wordt gewijzigd. Dit kan worden gedaan om de prestaties van de auto te verbeteren of om hem zuiniger te maken.

Het motormanagementsysteem regelt zaken zoals brandstofinjectie, ontstekingstijdstip en uitlaatgasrecirculatie. Door de software aan te passen, kunnen deze systemen efficiënter worden gemaakt. Dit resulteert in meer vermogen voor uw Subaru.

Afhankelijk van het model en type Subaru kunnen we door chiptuning het vermogen en koppel van uw Subaru met gemak 20% verhogen. Een stage 2 chiptuning resulteert in een nog grotere vermogenswinst.

Is chiptuning schadelijk voor de motor van een Subaru?

Bij Transtune is chiptuning gegarandeerd niet schadelijk voor de motor. We blijven namelijk altijd binnen de maximale belasting van een automotor. Daarom is het mogelijk om met chiptuning meer vermogen uit je Subaru te halen zonder schade te veroorzaken.

Voordat we aan de slag gaan met tunen, voeren we overigens altijd een nulmeting uit. Dat betekent dat we uw Subaru eerst controleren op foutcodes. Daarna voeren we een eerste meting uit op de testbank om te controleren hoe de motor van de Subaru presteert en of deze zijn fabriekswaardes behaalt. Is dat niet het geval, bijvoorbeeld door een versleten turbo, dan zullen wij dat vooraf ontdekken.

Wilt u ook uw Subaru chiptunen? Neem contact op met de tuning specialisten van Transtune in Maarheeze.

 

Uw Subaru laten tunen

Subaru is misschien een van de minder bekende automerken maar toch staat Subaru bekend om zijn boxermotoren en zijn vierwielaandrijving systeem. Daarnaast staat Subaru bekend om haar geweldige prestaties onder winterse omstandigheden. Dit komt ook terug in de Subaru Forester en de Subaru Impreza. Maar ongeacht welk model Subaru u rijdt, u kunt altijd kiezen voor Subaru chiptuning door Transtune. Subaru chiptuning brengt meerdere voordelen met zich mee en daarnaast gebeurd het bij Transtune altijd veilig. Transtune is niet voor niets dé specialist in het tunen van auto’s en dus ook de specialist omtrent Subaru chiptuning. Wij werken niet met standaard software, maar schrijven specifieke software voor uw Subaru. Hierdoor kunt u met een gerust hart uw Subaru laten tunen door Transtune.

De voordelen van Subaru chiptuning

Waar Subaru misschien niet het bekendste merk is, is het wel een van de betrouwbaarste merken. Zo scoort Subaru als merk een 8,6 wanneer het aankomt op betrouwbaarheid, sommige modellen van Subaru scoren zelfs hoger dan een 9. En wanneer het aankomt op botsveiligheid, dan komt Subaru al jarenlang steevast als beste in zijn klasse uit de proeven. Maar wanneer u kiest voor Subaru chiptuning kunt u de betrouwbaarheid van uw Subaru nog verder verbeteren.

Maar het tunen van uw Subaru zorgt niet alleen voor een verbetering van de betrouwbaarheid, maar het brengt ook andere voordelen met zich mee. Zo zal het tunen van uw Subaru meer souplesse bieden en zal uw Subaru nog fijner rijden. Daarnaast zorgt chiptuning voor meer trekkracht én meer vermogen. Het vermogen van uw Subaru kan met wel 20 tot 40 procent verbeterd worden. Daarnaast kan uw motor zelfs enkele procenten zuiniger rijden wanneer u dezelfde rijstijl aanhoudt. Subaru chiptuning gebeurt bij Transtune altijd veilig, zo weet u zeker dat het tunen de voordelen met zich meebrengt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Wij respecteren namelijk de begrenzingen van uw Subaru. Daarnaast krijgt u na het tunen van uw Subaru een levenslange software garantie. Dus mocht er toch iets gebeuren, kunt u altijd terugkomen en dan lossen wij het voor u op.

Ons aanbod in Subaru chiptuning

Subaru stage 1+

Bij Transtune gaan we voor het maximale wat uw Subaru model kan leveren. Bij stage 1+ tuning, passen we de software van de motorcomputer aan. Hierbij respecteren we natuurlijk de begrenzing van uw specifieke Subaru.

Een Subaru chiptuning stage 1+ levert al snel 20-40% meer pk en koppel op. Stage 1+ chiptuning is aan te raden wanneer u nét wat extra’s wil.

Subaru stage 2

Op software gebied kunnen we maximale winst voor uw Subaru behalen. Met stage 2 Subaru tuning worden hardware gerelateerde aanpassingen aan de auto gedaan. De chiptuning specialisten van Transtune optimaliseren de ontsteking en brandstofinjectie, dit zorgt ervoor dat de motor meer vermogen levert. Daarnaast kan er gekozen worden voor extra hardware aanpassingen zoals een downpipe. Door het realiseren van een downpipe komt er meer lucht in de motor, wat vervolgens resulteert in extra pk’s en koppel.

Wilt u graag advies of heeft u nog vragen wat het chiptunen van uw Subaru precies oplevert? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag en geven het advies en informatie die u nodig heeft voor het tunen van uw Subaru.

Subaru ecotuning

Waar bij reguliere chiptuning de nadruk ligt op performance biedt Transtune ook de mogelijkheid tot Subaru Ecotuning aan. Subaru Ecotuning is het proces van fijn afstelling van de motor van uw voertuig. Hierdoor zal er een betere en volledigere verbranding plaatsvinden in de motor. Uw auto zal door Subaru Ecotuning efficiënter gebruik maken van de brandstof, wat leidt tot een lager verbruik!