Vragen of een afspraak plannen? Stuur ons een bericht via WhatsApp, wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 18:00 x

Selecteer hier uw auto en zie meteen wat er mogelijk is!

 

Bij Transtune geloven we in Toyota chiptuning op maat. We werken dus niet met een standaard softwarepakket. In plaats daarvan schrijven we specifieke tuningsoftware speciaal voor uw Toyota om veilig meer pk’s en koppel uit de motor te halen. Het resultaat: een betrouwbare auto met extra souplesse, en vooral een auto die heel lekker rijdt! Benieuwd naar het vermogenswinst voor uw Toyota? Vul hierboven uw model en type auto in en ontdek direct de chiptuning mogelijkheden voor uw Toyota.

 

Uw Toyota heeft geen geheimen voor de tuning specialisten van Transtune!

Transtune levert altijd chiptuning op maat, met zelf ontwikkelde software. Ook de motor van uw Toyota kunnen wij dus tunen! Met Transtune krijgt u betrouwbare kwaliteit. Daarom kiezen we ook niet voor standaardsoftware: tuning van een benzine auto of diesel vergt specifieke merkenkennis. Bij Transtune weten we precies welke diesel of benzinemotor er onder de motorkap van uw Toyota ligt, en welke programmatuur daar het beste bij past. Na het tunen van de Toyota motor kunt zult u merken dat deze meer souplesse biedt, meer trekkracht en meer vermogen. Een vermogenswinst tussen 20 en 40 procent is mogelijk. Maar wat we belangrijker vinden is dat uw Toyota na het tunen gewoon veel lekkerder rijdt! En u weet zeker dat het veilig is gebeurd. We respecteren de begrenzingen van de Toyota motor én u krijgt na het tunen van uw Toyota een levenslange softwaregarantie. Meer weten? Bel of mail ons. Of maak direct online een afspraak voor chiptuning van uw Toyota.

 

Toyota chiptuning

Chiptuning is het proces waarbij de software die het motormanagementsysteem van een auto aanstuurt wordt gewijzigd. Dit kan worden gedaan om de prestaties van de auto te verbeteren of om hem zuiniger te maken.

Het motormanagementsysteem regelt zaken zoals brandstofinjectie, ontstekingstijdstip en uitlaatgasrecirculatie. Door de software aan te passen, kunnen deze systemen efficiënter worden gemaakt. Dit resulteert in meer vermogen voor uw Toyota.

Afhankelijk van het model en type Toyota kunnen we door chiptuning het vermogen en koppel van uw Toyota met gemak 20% verhogen. Een stage 2 chiptuning resulteert in een nog grotere vermogenswinst.

Is chiptuning schadelijk voor de motor van een Toyota?

Bij Transtune is chiptuning gegarandeerd niet schadelijk voor de motor. We blijven namelijk altijd binnen de maximale belasting van een automotor. Daarom is het mogelijk om met chiptuning meer vermogen uit je Toyota te halen zonder schade te veroorzaken.

Voordat we aan de slag gaan met tunen, voeren we overigens altijd een nulmeting uit. Dat betekent dat we uw Toyota eerst controleren op foutcodes. Daarna voeren we een eerste meting uit op de testbank om te controleren hoe de motor van de Toyota presteert en of deze zijn fabriekswaardes behaalt. Is dat niet het geval, bijvoorbeeld door een versleten turbo, dan zullen wij dat vooraf ontdekken.

Wilt u ook uw Toyota chiptunen? Neem contact op met de tuning specialisten van Transtune in Maarheeze.

 

Uw Toyota laten tunen

Toyota is nog steeds een voorloper in verschillende kwaliteitsmanagement- en productie management principes en dat ziet u terug in de auto’s die Toyota produceert. Denk bijvoorbeeld aan de Toyota Aygo of de Toyota Rav4. Maar het maakt niet uit welk model Toyota u rijdt, bij Transtune kunt u altijd kiezen voor Toyota chiptuning. Het tunen van uw Toyota brengt meerdere voordelen met zich mee en wanneer u ervoor kiest om uw Toyota te laten tunen door Transtune weet u ook dat het veilig gebeurd. Transtune is niet voor niets dé specialist in het tunen van auto’s en dus ook de specialist omtrent Toyota chiptuning. Wij werken niet met standaardsoftware, maar schrijven bij chiptuning specifieke software voor uw Toyota. Hierdoor kunt u met een gerust hart uw Toyota laten tunen door Transtune.

De voordelen van Toyota chiptuning

Toyota is een van de meest betrouwbare merken wanneer het aankomt op auto’s, zo mocht Toyota in 2019 het predicaat ‘meest betrouwbaar 2019’ ontvangen. Maar ook in de afgelopen jaren bleef Toyota in de top staan met betrekking tot betrouwbaarheid. Kiest u ervoor om uw Toyota te tunen? Dan kunt u de betrouwbaarheid van uw model nog verder verbeteren. Maar Toyota chiptuning zorgt niet alleen voor een verbetering van de betrouwbaarheid, maar het brengt ook andere voordelen met zich mee. Zo zal het tunen van uw Toyota meer souplesse bieden en ook zal uw Toyota nog fijner rijden. Daarnaast zorgt chiptuning voor meer trekkracht en meer vermogen. Het vermogen van uw Toyota kan met wel 20 tot 40 procent verbeterd worden. Daarnaast kan uw motor zelfs enkele procenten zuiniger rijden wanneer u dezelfde rijstijl aanhoudt. Het laten chiptunen van uw Toyota gebeurt bij Transtune altijd veilig, zo weet u zeker dat het tunen u de voordelen brengt zonder zorgen. Wij respecteren namelijk de begrenzingen van uw Toyota. Daarnaast krijgt u na het tunen van uw Toyota een levenslange software garantie. Dus mocht er toch iets gebeuren, kunt u altijd terugkomen en dan lossen wij het voor u op.

Ons aanbod in Toyota chiptuning

Toyota stage 1+

Bij Transtune gaan we voor het maximale wat uw Toyota model kan leveren. Bij stage 1+ tuning, passen we de software van de motorcomputer aan. Hierbij respecteren we natuurlijk de begrenzing van uw specifieke Toyota.

Een Toyota chiptuning stage 1+ levert al snel 20-40% meer pk en koppel op. Stage 1+ chiptuning is aan te raden wanneer u nét wat extra’s wil.

Toyota stage 2

Op software gebied kunnen we maximale winst voor uw Toyota behalen. Met stage 2 Toyota tuning worden hardware gerelateerde aanpassingen aan de auto gedaan. De chiptuning specialisten van Transtune optimaliseren de ontsteking en brandstofinjectie, dit zorgt ervoor dat de motor meer vermogen levert. Daarnaast kan er gekozen worden voor extra hardware aanpassingen zoals een downpipe. Door het realiseren van een downpipe komt er meer lucht in de motor, wat vervolgens resulteert in extra pk’s en koppel.

Wilt u graag advies of heeft u nog vragen wat het chiptunen van uw Toyota precies oplevert? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag en geven het advies en informatie die u nodig heeft voor het tunen van uw Toyota.

Toyota ecotuning

Waar bij reguliere chiptuning de nadruk ligt op performance biedt Transtune ook de mogelijkheid tot Toyota Ecotuning aan. Toyota Ecotuning is het proces van fijn afstelling van de motor van uw voertuig. Hierdoor zal er een betere en volledigere verbranding plaatsvinden in de motor. Uw auto zal door Toyota Ecotuning efficiënter gebruik maken van de brandstof, wat leidt tot een lager verbruik!