Vragen of een afspraak plannen? Stuur ons een bericht via WhatsApp, wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 18:00 x

Selecteer hier uw auto en zie meteen wat er mogelijk is!

Wiesmann modellen die wij chiptunen

Bekijk alle merken

 

Bij Transtune geloven we in Wiesmann chiptuning op maat. We werken dus niet met een standaard softwarepakket. In plaats daarvan schrijven we specifieke tuningsoftware speciaal voor uw Wiesmann om veilig meer pk’s en koppel uit de motor te halen. Het resultaat: een betrouwbare auto met extra souplesse, en vooral een auto die heel lekker rijdt! Benieuwd naar het vermogenswinst voor uw Wiesmann? Vul hierboven uw model en type auto in en ontdek direct de chiptuning mogelijkheden voor uw Wiesmann.

 

Uw Wiesmann heeft geen geheimen voor de tuning specialisten van Transtune!

Transtune levert altijd chiptuning op maat, met zelf ontwikkelde software. Ook de motor van uw Wiesmann kunnen wij dus tunen! Met Transtune krijgt u betrouwbare kwaliteit. Daarom kiezen we ook niet voor standaardsoftware: tuning van een benzine auto of diesel vergt specifieke merkenkennis. Bij Transtune weten we precies welke diesel of benzinemotor er onder de motorkap van uw Wiesmann ligt, en welke programmatuur daar het beste bij past. Na het tunen van de Wiesmann motor kunt zult u merken dat deze meer souplesse biedt, meer trekkracht en meer vermogen. Een vermogenswinst tussen 20 en 40 procent is mogelijk. Maar wat we belangrijker vinden is dat uw Wiesmann na het tunen gewoon veel lekkerder rijdt! En u weet zeker dat het veilig is gebeurd. We respecteren de begrenzingen van de Wiesmann motor én u krijgt na het tunen van uw Wiesmann een levenslange softwaregarantie. Meer weten? Bel of mail ons. Of maak direct online een afspraak voor chiptuning van uw Wiesmann.

 

Wiesmann chiptuning

Chiptuning is het proces waarbij de software die het motormanagementsysteem van een auto aanstuurt wordt gewijzigd. Dit kan worden gedaan om de prestaties van de auto te verbeteren of om hem zuiniger te maken.

Het motormanagementsysteem regelt zaken zoals brandstofinjectie, ontstekingstijdstip en uitlaatgasrecirculatie. Door de software aan te passen, kunnen deze systemen efficiënter worden gemaakt. Dit resulteert in meer vermogen voor uw Wiesmann.

Afhankelijk van het model en type Wiesmann kunnen we door chiptuning het vermogen en koppel van uw Wiesmann met gemak 20% verhogen. Een stage 2 chiptuning resulteert in een nog grotere vermogenswinst.

Is chiptuning schadelijk voor de motor van een Wiesmann?

Bij Transtune is chiptuning gegarandeerd niet schadelijk voor de motor. We blijven namelijk altijd binnen de maximale belasting van een automotor. Daarom is het mogelijk om met chiptuning meer vermogen uit je Wiesmann te halen zonder schade te veroorzaken.

Voordat we aan de slag gaan met tunen, voeren we overigens altijd een nulmeting uit. Dat betekent dat we uw Wiesmann eerst controleren op foutcodes. Daarna voeren we een eerste meting uit op de testbank om te controleren hoe de motor van de Wiesmann presteert en of deze zijn fabriekswaardes behaalt. Is dat niet het geval, bijvoorbeeld door een versleten turbo, dan zullen wij dat vooraf ontdekken.

Wilt u ook uw Wiesmann chiptunen? Neem contact op met de tuning specialisten van Transtune in Maarheeze.

 

Ons aanbod in Wiesmann chiptuning

Wiesmann stage 1+

Bij Transtune gaan we voor het maximale wat uw Wiesmann model kan leveren. Bij stage 1+ tuning, passen we de software van de motorcomputer aan. Hierbij respecteren we natuurlijk de begrenzing van uw specifiek Wiesmann.

Een Wiesmann chiptuning stage 1+ levert al snel 20-40% meer pk en koppel op. Stage 1+ chiptuning is aan te raden wanneer u nét wat extra’s wil.

Wilt u graag advies of heeft u nog vragen wat het chiptunen van uw Wiesmann precies oplevert? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag en geven het advies en informatie die u nodig heeft voor het tunen van uw Wiesmann.