Selecteer uw auto en bekijk direct de prijs voor het reviseren van uw automaatbak

Revisie

Automaat reviseren bij Transtune

Automaat revisie

Problemen met de automatische transmissie komen regelmatig voor. De automaat schakelt schokkerig of ronduit slecht, hij schakelt koud niet goed of de automaat slipt door.

Bij Transtune in Deurne lossen wij deze problemen vakkundig voor u op! We zijn een jong bedrijf en een vakkundige transmissiespecialist in Nederland. Wij kunnen voor alle automatische versnellingsbakken een complete revisie uitvoeren, zoals DSG en DCT transmissies, ZF versnellingsbakken, Tiptronics en Multitronics en S-tronics. Dit doen we voor alle automerken (met uitzondering van Japanse en Koreaanse merken) en altijd met originele onderdelen.

Met een automaatrevisie bij Transtune kunt u bovendien veel geld besparen! De officiële merkdealer vraagt al snel 10.000 euro voor het compleet vervangen van de automatische versnellingsbak, terwijl een deelreparatie of revisie de problemen ook vaak kan oplossen.

We hebben als team meer dan 30 jaar ervaring met het reviseren van automatische transmissies, en u krijgt van ons altijd het beste advies over de slimste oplossing. Dit kan een revisie zijn, maar ook een deelreparatie of spoelen van de automaat.​

De voordelen van automaat revisie bij Transtune

Met Transtune kiest u voor betrouwbare kwaliteit. Of het nu gaat om een DSG versnellingsbak die kapot is, een ZF 8-traps automaat met problemen of een Multitronic die schokt: onze revisiespecialisten werken met de nieuwste diagnoseapparatuur en werkplaatsgereedschappen om elk probleem op te lossen.

Dit zijn de voordelen van Transtune: 

  • Gratis diagnose in onze werkplaats.
  • Eerst overleggen wij met u of een revisie wel noodzakelijk is. Veel klanten krijgen van hun garage het advies om de automaat te reviseren, terwijl spoelen of een deelreparatie óók volstaat. Daarmee bent u dan een stuk goedkoper uit.
  • We werken met de nieuwste technieken en de modernste high tech-apparatuur op het gebied van automaat revisie en automaat spoelen.
  • U profiteert van onze gratis haal en breng service. Dit betekent dat we de complete auto ophalen, of de losse versnellingsbak wanneer deze al gedemonteerd is.
  • Wij gebruiken originele olie en onderdelen.
  • Uw revisie is binnen 5 dagen klaar.

Werkwijze automaat reviseren 

 Onze werkwijze is als volgt:

1. Proefrit en diagnose in de werkplaats.

2. Software uitlezen en controleren op foutcodes.

3.  Automaat controleren op aanwezigheid van koelvloeistof.
    

Wanneer reviseren noodzakelijk is:

4. De automaatbak demonteren.

5. Alle onderdelen controleren en defecte onderdelen vervangen (de omvormer, mechatronic,

koppelingsplaten, pakkingen en alle slijtagedelen worden sowieso altijd vervangen).

6. Stralen en wassen van alle onderdelen in onze parelstraalcabine en wasmachine.

7. Transmissie opnieuw monteren en controleren op de testbank.

8. Uitgebreide proefrit om te bevestigen dat de gehele transmissie weer perfect functioneert.

Garantie

Bij Transtune geloven we in kwaliteit. We vervangen alle transmissieonderdelen door originele onderdelen en gebruiken alleen originele olie. U krijgt daarom twee jaar garantie op een revisie die is uitgevoerd door Transtune! Zonder revisie krijgt u op het vervangen van defecte onderdelen drie maanden garantie.

 Meer weten? Maak vandaag nog een afspraak of neem contact op voor meer informatie. U vindt ons in Deurne in Noord-Brabant, vlakbij Venlo en Eindhoven. We voeren automaat versnellingsbak revisies uit voor klanten in heel Nederland en België!

Wij voeren automaat revisie uit voor de volgende merken:

Abarth, Alfa-Romeo, Alpina, Aston Martin, Audi, BMW, Bentley, Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroën, DS, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, GMC, Honda, Hummer, Infiniti, Jaguar, Jeep, Kia, Lamborghini, Land Rover, Lexus, Lincoln, Lotus, MG, Maserati, Mazda, MCLaren, Mercedes-Benz, Mercury, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Pontiac, Porsche, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, SsangYong, Subaru, Suzuki, Toyota, Vauxhall, Volkswagen, Volvo