Vragen of een afspraak plannen? Stuur ons een bericht via WhatsApp, wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 18:00 x

Uitlaten

Het monteren van een nieuwe uitlaat voor uw auto is deels onderdeel van chiptuning. Met een uitlaatsysteem kunt u de prestaties van de motor verbeteren doordat verbrande gassen sneller worden afgevoerd en de juiste tegendruk wordt geleverd. Met de uitlaatsystemen van Transtune bereiken we een vermogenstoename tot ca. 5% afhankelijk van het gekozen uitlaatsysteem, doorstroom van uitlaatgassen, afvoeren van hitte, demping etc. Bij Transtune kunt u verschillende uitlaten laten monteren onder uw auto.

Bij het selecteren van uw type auto ziet u direct de chiptuning mogelijkheden voor uw auto. Indien beschikbaar ziet u bij hardware de mogelijkheden betrekking tot uitlaatsystemen staan. Bezoek de chiptuning pagina en ontdek de vermogenswinst voor uw auto.

Het monteren van een uitlaat als onderdeel van chiptuning

Als het gaat om uitlaat tuning, zijn er een paar dingen die u in gedachten moet houden. Ten eerste moet u rekening houden met de type auto dat u heeft. Verschillende auto’s zullen verschillende uitlaat setups nodig hebben om de beste resultaten te bereiken. Ten tweede, moet je een aantal doelen stellen voor wat je hoopt te bereiken met de tuning. Bent u op zoek naar meer vermogen? Beter brandstofverbruik? Of misschien wilt u gewoon dat uw auto beter klinkt. Zodra u weet wat u wilt, kunt u beginnen met het beperken van uw opties. Wij kunnen u altijd adviseren en met u meedenken. Wij zorgen ervoor dat u de juiste uitlaatsysteem voor uw auto kiest en wij zorgen ervoor dat het goed wordt geïnstalleerd. Met onze hulp, kunt u ervoor zorgen dat uw auto presteert op zijn best.

Bekijk hieronder voor welke merken wij een uitlaat onder uw auto kunnen monteren.

Verbeterde prestaties

Uitlaat tuning is een van de beste manieren om de prestaties van uw auto te verbeteren. Door de uitlaat aan te passen, kunt u het vermogen en het koppel verhogen en het brandstofverbruik verbeteren. Uitlaat tuning kan ook het motorgeluid verminderen en de uitstoot verbeteren. Wanneer het goed wordt gedaan, kan uitlaat tuning de prestaties van uw auto sterk verbeteren, terwijl de veiligheid en betrouwbaarheid nog steeds behouden blijven. Bent u geïnteresseerd in het laten tunen van uw uitlaat? Neem dan contact op met Transtune, de uitlaatspecialist. Wij adviseren u in welke stappen u moet zetten en zorgen ervoor dat het tunen en het monteren van de uitlaat goed gebeurt.

Verschillende soorten uitlaten

Er zijn verschillende soorten uitlaten die op een voertuig kunnen worden gemonteerd. Elke uitlaat heeft zijn eigen unieke voor- en nadelen. Een type uitlaat is de Akrapovic uitlaat. Deze uitlaat staat bekend om zijn uitstekende tuning mogelijkheden. Het is echter ook duur en misschien niet geschikt voor alle budgetten. Een ander type uitlaat is de Milltek uitlaat. Deze uitlaat staat bekend om zijn duurzaamheid en prestaties. Het is echter ook vrij luid en is misschien niet ideaal voor degenen die een meer subtiel geluid willen. Uiteindelijk hangt de beste uitlaat voor uw auto af van uw individuele behoeften en voorkeuren. Neem contact op met Transtune om meer te weten te komen over de verschillende soorten uitlaten die er zijn en vindt de uitlaat die bij u past.

Uitlaat tunen door Transtune

Transtune is een jong en innovatief bedrijf in het Brabantse Maarheeze, vlakbij Eindhoven, en is dé uitlaatspecialist. Waar Transtune een jong bedrijf is is er aan technische expertise geen gebrek! Dus wilt u een uitlaat monteren onder uw auto of wilt u uw auto laten chiptunen? Dan kunt u dit met een gerust hart laten doen door Transtune. Het gebeurd namelijk altijd veilig en levert meerdere voordelen met zich mee. Daarnaast krijgt u een levenslange softwaregarantie, dus mocht er toch iets gebeuren kunt u altijd terug komen en lossen wij het op.