Vragen of een afspraak plannen? Stuur ons een bericht via WhatsApp, wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 18:00 x

Iedereen kent Transtune als dé specialist in revisie van automatische versnellingsbakken en het beste adres voor chiptuning. Maar we doen méér om uw auto beter te laten rijden.

Walnut blasting

Met walnut blasting verwijderen we koolstofafzetting op de inlaat van uw automotor. Na behandeling presteert uw auto weer als vanouds!

Stuurhuis spoelen

Het stuurhuis spoelen en het systeem voorzien van nieuwe olie kan problemen met de stuurinrichting verhelpen, zoals zwaarder sturen en ongewenste trillingen.

Motor spoelen

Door allerlei omstandigheden kan een motor intern vervuilen. Motor spoelen verwijdert alle inwendige sludge. Na behandeling loopt de motor weer letterlijk gesmeerd.

Roetfilter reinigen of vervangen

Roetfilter verstopt? Bij Transtune kunnen wij het roetfilter reinigen. Is dit niet meer mogelijk? Dan zullen wij het filter vervangen.

Software-update

Moderne automotoren worden aangestuurd door elektronica. En net als uw computer thuis heeft ook de auto soms een update nodig om problemen met de motor of de automatische transmissie te verhelpen.