Vragen of een afspraak plannen? Stuur ons een bericht via WhatsApp, wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 18:00 x

Selecteer hier uw auto en zie meteen wat er mogelijk is!

Bij chiptuning verfijnen wij het motormanagement van uw auto om de prestaties te verbeteren. Uiteindelijk doen we hetzelfde wat een autofabrikant doet: we programmeren de motor om een ​​bepaald vermogen te produceren. Er zijn echter verschillende stages van chiptuning, waaronder stage 3. De chiptuning-experts van Transtune zorgen ervoor dat uw motor onder andere meer vermogen produceert met stage 3 Chiptuning. Hieronder vertellen we hoe stage 3 chiptuning werkt en welke voordelen het heeft. U kunt ook direct contact met ons opnemen, dan vertellen wij u precies wat wij voor uw auto kunnen betekenen.

Hoe werkt chiptuning stage 3?

Chiptuning fase 3 is het proces waarbij de computer van een auto wordt aangepast om meer vermogen uit de motor te halen. Het proces omvat het wijzigen van de manier waarop de motormanagement systeem (ECU) het brandstofmengsel, het ontstekingstijdstip en de laaddruk regelt. Chiptuning stage 3 kan meerdere voordelen meebrengen voor uw auto. Het is echter belangrijk om te weten dat stage 3 chiptuning niet geschikt is voor alle auto’s. Als u stage 3 chiptuning voor uw auto overweegt, neem dan eerst contact met ons op. Wij kijken of het geschikt is voor uw model.

De voordelen van stage 3 chiptuning?

Stage 3 chiptuning brengt meerdere voordelen met zich mee voor uw auto. Een van de grootste voordelen is meer vermogen en koppel, zo kan chiptuning het vermogen tot 30% verhogen. Met stage 3 chiptuning zal uw motor meer vermogen kunnen produceren, waardoor u sneller op snelheid kunt komen en zwaardere lasten kunt trekken. Bovendien kan chiptuning fase 3 het brandstofverbruik met maar liefst 15% verbeteren. Dit betekent dat u na verloop van tijd geld kunt besparen op uw brandstofkosten. Het is wel belangrijk dat u de juiste partij inschakelt wanneer u voor stage 3 chiptuning kiest, maar de experts van Transtune staan klaar om u te helpen.

Waarom kiezen voor Transtune?

Transtune is een jong en innovatief bedrijf in Maarheeze nabij Eindhoven. Transtune is een van de jongste automotive bedrijven van Nederland, maar aan technische kennis geen gebrek! De experts van Transtune hebben al honderden, misschien wel duizenden chiptuning processen met succes afgerond. Ook wanneer u op zoek bent naar een chiptuning stage 1 of stage 2 zit u bij ons goed. Bij Transtune geloven we in custom stage 3 chiptuning. Daarom werken wij niet met standaard software, maar schrijven wij speciale configuratiesoftware voor uw auto. Zo kunnen we op een veilige manier meer pk’s en koppel uit uw motor halen. Het eindresultaat: een betrouwbare en vooral zeer fijn rijdende auto met extra vermogen!