Vragen of een afspraak plannen? Stuur ons een bericht via WhatsApp, wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 18:00 x

Selecteer hier uw auto en zie meteen wat er mogelijk is!

Audi A5 types die wij chiptunen

Bekijk alle Audi modellen

 

Transtune biedt altijd chiptuning op maat. In plaats van standaard softwarepakketten te gebruiken, schrijven we specifieke tuningsoftware afgestemd op uw specifieke Audi A5. Met Transtune krijgt u betrouwbare kwaliteit. Het tunen van een benzine- of dieselauto vereist kennis van het specifieke merk en model. Transtune weet precies welke diesel- of benzinemotor er onder de motorkap van jouw Audi A5 zit. Daardoor kiezen we de beste software voor het chiptunen van uw Audi A5. Hierdoor halen we veilig extra vermogen en koppel uit uw motor. Het resultaat is een betrouwbare auto met meer flexibiliteit en een verbeterde rijervaring. Bent u geïnteresseerd in het verbeteren van de prestaties en het vermogen van uw Audi A5? Lees dan verder.

Chiptuning van uw Audi A5 geeft uw auto meer flexibiliteit, tractie en prestaties. Prestatiewinsten van 20-40% zijn mogelijk, maar wat nog belangrijker is, de Audi A5 rijdt beduidend beter na tuning.

Chiptuning vol vertrouwen

Met Transtune wordt chiptuning met vertrouwen gedaan. We respecteren de limieten van de Audi A5-motor. Daardoor kunt u genieten van een levenslange softwaregarantie na chiptuning van uw Audi A5. Meer weten over de mogelijkheden? Bel ons gerust of stuur ons een e-mail. Of boek uw Audi A5 chiptuning online.

Hoe werkt Audi A5 chiptuning

Chiptuning is het proces van het wijzigen van de software die het motormanagementsysteem van een auto bestuurt. Dit wordt gedaan om de prestaties van de auto te verbeteren of om hem zuiniger te maken.

Het motormanagement systeem regelt de brandstofinjectie, het ontstekingstijdstip, de uitlaatgasrecirculatie en meer. Het aanpassen van software kan deze systemen efficiënter maken. Hierdoor krijgt de Audi A5 meer vermogen.

Afhankelijk van het model en type Audi A5 kan met chiptuning het vermogen en koppel van de Audi A5 eenvoudig met 20% tot 40% verhoogd worden. En met level 2 chiptuning worden de prestaties verder verbeterd.

Is chiptuning schadelijk voor de motor van een Audi A5?

Transtune garandeert chiptuning zonder uw motor te beschadigen. We overschrijden de maximale belasting van de motor van de auto nooit. Zo haalt u met chiptuning meer uit uw Audi A5 zonder de auto te beschadigen.

We voeren altijd een nulmeting uit voordat we aan de slag gaan met het tunen van uw Audi A5. We controleren de Audi A5 eerst op foutcodes. Vervolgens worden op de testbank eerst metingen gedaan om te zien hoe de Audi A5-motor zich gedraagt ​​en of hij de fabriekswaarden haalt. Is het niet het geval, omdat de turbo versleten is of wat dan ook, dan vinden we dat vooraf.

Wilt u uw Audi A5 chiptunen? Neem contact op met de tuning specialisten van Transtune in Maarheeze.

Uw Audi A5 laten tunen door Transtune

Audi is een van de bekendere automerken, en om vele redenen. Audi staat bekend om de luxe auto’s die het merk verkoopt. Denk bijvoorbeeld aan de Audi A5 en A3, of de Audi Q5. Ze zijn allemaal populair. Maar in welke Audi u ook rijdt, Transtune kan elke Audi chiptunen. Transtune is specialist in autotuning en doet ook chiptuning voor Audi-voertuigen. We maken speciale tuningsoftware zodat u er zeker van kunt zijn dat uw Audi-tuning veilig wordt uitgevoerd en u er voordeel van heeft.

De voordelen van Audi A5 chiptuning

Audi verkoopt al jaren luxe auto’s en heeft een indrukwekkende reputatie opgebouwd. Audi auto’s staan ​​bekend om hun betrouwbaarheid. Maar het afstemmen van de Audi-chip kan het nog betrouwbaarder maken. Chiptuning zorgt ervoor dat het motormanagement efficiënter werkt, waardoor de betrouwbaarheid verbetert en andere voordelen worden geboden. Door de chip te tunen wordt je Audi A5 flexibeler en rijdt hij nog beter. Tip tuning geeft je ook meer kracht en tractie. Zo kunnen de prestaties van een Audi-motor met chiptuning tot wel 20-40% worden verbeterd. En als je dezelfde rijstijl aanhoudt als voor het tunen van je Audi A5, kan de motor zelfs een paar procent zuiniger lopen. Kiezen om uw Audi A5 te tunen met Transtune geeft u gemoedsrust. Wij respecteren de begrenzingen van uw Audi A5. Bovendien krijgt u levenslange softwaregarantie na het tunen van uw Audi.

Ons aanbod in Audi A5 chiptuning

Bij Transtune voeren we diverse stages chiptuning uit voor uw Audi A5. Advies nodig of vragen over wat chiptuning voor uw Audi A5 precies doet, neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag tips, deskundig advies en informatie over het tunen van uw Audi A5.

Audi A5 stage 1+

Bij Transtune zet u in op het maximale dat uw Audi A5 model te bieden heeft. Stage 1+ tuning past de computersoftware van de motor aan. Uiteraard met inachtneming van de beperkingen van de specifieke Audi A5.

Audi A5 Chiptuning Level 1+ verhoogt het vermogen en koppel met al snel 20-40%. Wil je net dat beetje extra, dan raden we level 1 of hoger chiptuning aan.

Audi A5 stage 2

Op softwaregebied halen we de maximale voordelen uit de Audi A5. Stage 2 tuning omvat hardware-tuning van het voertuig. De chiptuningspecialisten van Transtune optimaliseren de ontsteking en brandstofinjectie om uw motor te helpen meer vermogen te leveren. Daarnaast kunt u kiezen voor aanvullende hardware aanpassingen zoals downpipe. Door een downpipe te implementeren wordt er meer lucht in de motor gezogen wat resulteert in meer vermogen en koppel.

Audi A5 stage 3

Stage 3 chiptuning is mogelijk. We updaten of vervangen onderdelen in uw Audi A5 om de luchtstroom naar de motor verder te optimaliseren voor meer vermogen. Deze geavanceerde chiptuning van de Audi A5 biedt nog meer pk’s en koppel.

Voorbeelden van hardware aanpassingen tijdens stage 3 tuning zijn het vervangen van de intercooler, turbo, uitlaatsysteem, luchtfilter en injector.

Audi A5 stage 4

Zelfs stage 4 chiptuning is mogelijk voor uw Audi A5. Hierbij updaten of vervangen we onderdelen van uw Audi A5 voor nog betere prestaties. Dit optimaliseert de motorstroom verder. Dit type geavanceerde chiptuning van de Audi A5 biedt nog meer pk’s en koppel.

Audi A5 ecotuning

Transtune biedt ook de optie Ecotuning aan als prestaties van uw Audi belangrijk zijn. Ecotuning is een fijnafstelling van de motor van uw Audi. Het resultaat is een betere, meer volledige verbranding in de motor. Met Ecotuning gaat uw Audi A5 efficiënter om met brandstof en verbruikt hij minder!