Vragen of een afspraak plannen? Stuur ons een bericht via WhatsApp, wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 18:00 x

Selecteer hier uw voertuig en zie meteen wat er mogelijk is!

 

Uw Citroën heeft geen geheimen voor de tuning specialisten van Transtune!

Transtune levert altijd chiptuning op maat, met zelf ontwikkelde software. Ook de motor van uw Citroën kunnen wij dus tunen! Met Transtune krijgt u betrouwbare kwaliteit. Daarom kiezen we ook niet voor standaardsoftware: tuning van een truck motor vergt specifieke merkenkennis. Bij Transtune weten we precies welke motor er onder de motorkap van uw Citroën ligt, en welke programmatuur daar het beste bij past. Na het tunen van de Citroën motor kunt zult u merken dat deze meer souplesse biedt, meer trekkracht en meer vermogen. Een vermogenswinst tussen 20 en 40 procent is mogelijk. Maar wat we belangrijker vinden is dat uw Citroën na het tunen gewoon veel lekkerder rijdt! En u weet zeker dat het veilig is gebeurd. We respecteren de begrenzingen van de Citroën motor én u krijgt na het tunen van uw Citroën een levenslange softwaregarantie. Meer weten? Bel of mail ons. Of maak direct online een afspraak voor chiptuning van uw Citroën.

 

Bij Transtune geloven we in Citroën chiptuning op maat. We werken dus niet met een standaard softwarepakket. In plaats daarvan schrijven we specifieke tuningsoftware speciaal voor uw Citroën om veilig meer pk’s en koppel uit de motor te halen. Het resultaat: een betrouwbaar voertuig met extra souplesse, en vooral een voertuig die heel lekker rijdt! Benieuwd naar het vermogenswinst voor uw Citroën? Vul hierboven uw model en type voertuig in en ontdek direct de chiptuning mogelijkheden voor uw Citroën.

 

Citroën chiptuning

Chiptuning is het proces waarbij de software die het motormanagementsysteem van een voertuig aanstuurt wordt gewijzigd. Dit kan worden gedaan om de prestaties van het voertuig te verbeteren of om hem zuiniger te maken.

Het motormanagementsysteem regelt zaken zoals brandstofinjectie, ontstekingstijdstip en uitlaatgasrecirculatie. Door de software aan te passen, kunnen deze systemen efficiënter worden gemaakt. Dit resulteert in meer vermogen voor uw Citroën.

Afhankelijk van het model en type Citroën kunnen we door chiptuning het vermogen en koppel van uw Citroën met gemak 20% verhogen. Een stage 2 chiptuning resulteert in een nog grotere vermogenswinst.

Is chiptuning schadelijk voor de motor van een Citroën?

Bij Transtune is chiptuning gegarandeerd niet schadelijk voor de motor. We blijven namelijk altijd binnen de maximale belasting van een motor. Daarom is het mogelijk om met chiptuning meer vermogen uit je Citroën te halen zonder schade te veroorzaken.

Voordat we aan de slag gaan met tunen, voeren we overigens altijd een nulmeting uit. Dat betekent dat we uw Citroën eerst controleren op foutcodes. Daarna voeren we een eerste meting uit op de testbank om te controleren hoe de motor van de Citroën presteert en of deze zijn fabriekswaardes behaalt. Is dat niet het geval, bijvoorbeeld door een versleten turbo, dan zullen wij dat vooraf ontdekken.

Wilt u ook uw Citroën chiptunen? Neem contact op met de tuning specialisten van Transtune in Maarheeze.