Vragen of een afspraak plannen? Stuur ons een bericht via WhatsApp, wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 18:00 x

Selecteer hier uw auto en zie meteen wat er mogelijk is!

Met chiptuning verbeteren we het motormanagement van uw auto om de prestaties te verbeteren. Uiteindelijk doen we vrijwel hetzelfde als wat een autofabrikant doet: we programmeren de motor om een ​​bepaald vermogen te produceren. Er zijn echter verschillende stages van chiptuning, waaronder stage 4. Dit is niet mogelijk bij elk automerk of type. Maar de chiptuningexperts van Transtune weten precies bij welke auto dit kan. Stage 4 chiptuning zorgt er onder andere voor dat uw motor meer vermogen levert. Hieronder leggen we uit hoe stage 4 chiptuning werkt en wat de voordelen zijn. U kunt ook direct contact met ons opnemen en dan vertellen wij u wat wij voor uw auto kunnen betekenen.

Hoe werkt chiptuning stage 4?

Stage 4 chiptuning is het aanbrengen van wijzigingen aan het motormanagementsysteem van een auto om meer vermogen uit de motor te halen. Dit omvat meestal het verhogen van de brandstofstroom en het ontstekingstijdstip, evenals het aanpassen van de turbo boost druk. Stage 4 chiptuning kan resulteren in een aanzienlijke toename van het vermogen, dit zal variëren afhankelijk van de motor en de gemaakte wijzigingen. Stage 4 chiptuning kan enkel gedaan worden door specialisten en is niet mogelijk op alle modellen. Gelukkig voor u hebben wij de expertise en de ervaring waardoor wij u kunnen adviseren en verder helpen, dus neem contact met ons op wanneer u interesse heeft in stage 4 chiptuning.

De voordelen van stage 4 chiptuning?

Stage 4 chiptuning kan uw auto een aantal voordelen bieden. Een van de belangrijkste voordelen is dat de pk’s en het koppel toenemen. Maar daarnaast kan stage 4 chiptuning ook helpen om het brandstofverbruik en de uitstoot te verbeteren. En tot slot zorgt chiptuning stage 4 ook voor een soepelere en meer responsieve rijervaring. Dus als u het maximale uit uw auto wilt halen, kan chiptuning stage 4 de juiste optie voor u zijn. Het is echter wel belangrijk dat u de juiste partij inschakelt wanneer u voor stage 4 chiptuning kiest, maar de experts van Transtune staan klaar om u te helpen.

Waarom kiezen voor Transtune?

Transtune is een jong en innovatief bedrijf in Maarheeze nabij Eindhoven. Transtune is een van de jongste automotive bedrijven van Nederland, maar aan technische kennis geen gebrek! De experts van Transtune hebben al honderden, misschien wel duizenden chiptuning processen met succes afgerond. Is uw auto nog niet klaar voor stage 4 chiptuning? U zit bij ons ook goed wanneer u op zoek bent naar bijvoorbeeld stage 3 chiptuning. Bij Transtune geloven we in custom stage 4 chiptuning. Daarom werken wij niet met standaard software, maar schrijven wij speciale configuratiesoftware voor uw auto. Zo kunnen we op een veilige manier meer pk’s en koppel uit uw motor halen. Het eindresultaat: een betrouwbare en vooral zeer fijn rijdende auto met extra vermogen!